Connect with us

Hirdetés

technokrata

LV-7565: a Canon legnagyobb fényerejű multimédiás projektora

Laptop

LV-7565: a Canon legnagyobb fényerejű multimédiás projektora

A Canon bejelentette csúcskategóriájú multimédia projektorát, az LV-7565-t, amely a 300 wattos NSH lámpa és az Electromotive Turbo Bright rendszer révén 5.100 ANSI lumen fényerővel rendelkezik. Jelenleg ez a legnagyobb fényerejű hordozható kivetítő a piacon.


Négy cserélhető lencséjével, köztük a nagy fókusztávolságú zoom lencsével, a kivetítő bármilyen méretű helységben használható a nagy előadótermektől a kis irodákig. A lencsét rögzítő bajonettzár könnyű és gyors cserét tesz lehetővé. Az LV-7555 projektort felváltó LV-7565 tovább tökéletesíti elődje elektronikáját, amely gyakorlatilag minden lehetséges multimédia eszközzel összekapcsolhatóvá teszi és az opcionális, hálózathoz való kapcsolódást biztosító kittet. A fejlett elektronikának köszönhetően az LV-7565 képminősége kiváló, beleértve a High Definition (1080i) bementre érkező jelek megjelenítését.

Turbo Bright
A 300 wattos NSH lámpa és a Canon kipróbált Electromotive Turbo Bright rendszere a projektor fényerejét 4.600-ról 5.100 ANSI lumenre emelte. Ez nagyméretű helységben vagy nagyon világos környezetben is biztosítja a tiszta, fényes képet. A jó képminőséghez hozzájárul a fizikai XGA felbontás és a 900:1-hez kontrasztarány.
A gyengén megvilágított vagy elsötétített helységekben a vetített képek fekete területei világos szürkeként jelenhetnek meg, ha a kivetítő lámpája túl fényes. Az Auto Image Mode automatikusan kompenzálja ezt a hatást, mert méri a környezet világosságát, és ennek megfelelően szabályozza a vetítőlámpa fényerejét, állandóan változó környezetben is biztosítva a kiegyensúlyozott fényességet.

Előadóteremtől a színházig, tanácsteremtől az irodáig
A négy lencsével minden elképzelhető vetítési feladat megoldható: az ultra hosszú fókuszú zoom, a hosszú fókuszú zoom, a nagylátószögű és az ultra nagylátószögű lencse gyorsan és könnyen cserélhető az egyszerű bajonettzárral. Mindegyik lencse részletgazdag, borotvaéles és ragyogó színhűségű képet rajzol. Az 1,3-szoros átfogású zoom objektívvel a kép mérete könnyen változtatható.

Sorkövető letapogatás az egyenletes, tiszta képért
A továbbfejlesztett elektronika csökkenti a vibrálást, a képen tisztább vonalakat és feliratokat eredményez, mert a váltottsoros letapogatású jeleket jó képminőséget adó ˝sorkövető˝ letapogatású jelekké alakítja át. A váltottsoros letapogatás két félkép egymásra vetítésével állítja elő a teljes képet, az LV-7565 ehelyett folyamatosan a teljes képet rajzolja ki a tetejéről az aljáig. Az LV-7565 kifogástalanul jeleníti meg a High Vision (1080i) jelek részleteit, amely nem kezelhető a hagyományos IP átalakítást használó projektorokkal.

Nagy teljesítményű képfeldolgozás a jó minőségű prezentációkhoz
Támogatja az adat, film és videó formátumokat, beleértve a HDTV-t (High Definition TV) is. Prezentáció vetítéséhez beállítható a szokásos vagy magas kontrasztú (élesebb grafikát és fotókat) illetve a felhasználó által megadott üzemmód. A videó vetítéshez a szokásos mód mellett választható az elsötétített szobában való filmnézéshez optimalizált cinema (mozi) mód, valamint a felhasználó által rögzített mód. A felhasználói módok mind a bemutató mind a videó vetítésnél lehetővé teszi számos beállítás (például a gamma vagy a fényesség) manuális megadását, így a képnek az adott környezethez való igazítását. A 3D digitális zajcsökkentés kiküszöböli a képernyőn megjelenő szemcsézettséget, mert eltávolítja a túlzott fényesség- és szín-zajt, amely bizonyos képjelekben megtalálható. A fényesség csökkenésének a megakadályozására, amely akkor következik be, ha a kontúrjavítást válogatás nélkül alkalmazzák, a bemenő jel összetevőit egyedileg vizsgálja és dolgozza fel az Intelligent Digital Sharpness (intelligens digitális élesség) funkciónak megfelelően. A továbbfejlesztett színkezelés természetesebb színeket biztosít, a kellemes színeket a speciális színárnyalat szabályozás teszi lehetővé 16 színtartományban.

Mindennel összekapcsolható
Az LV-7565-t úgy tervezték, hogy problémamentesen működjön együtt minden elképzelhető multimédia eszközzel. A Multi-scan rendszer a csatlakozásokat figyelve automatikusan a megfelelő üzemmódot választja ki bármilyen számítógép vagy videó bemenethez. A kivetítő SCART csatlakozóval is rendelkezik a DVD vagy más eszköz támogatására . A digitális DVI-I interfésszel kiküszöbölhetőek a szöveg megjelenítéskor fellépő villogás, elmosódott vonalak, szellemképek és a színproblémák, mert a csatlakozó jelét nem kell konvertálni (kompatibilis a HDCP-vel). Az 5 BNC csatlakozó biztosítja a különleges megbízhatóságot a hosszú kábellel való csatlakozásoknál, ez különösen hasznos, ha a mennyezet alatt helyezik el a kivetítőt. A nagy felbontású DVD és HDTV videó vetítéshez használható az S-Video, a komponens és a kompozit videó csatlakozó. Külső monitorokat az analóg RGB kimenetre lehet csatlakoztatni.

Csendes és Auto üzemmód
Az Auto és a Normal üzemmódokban használható a csendes (Silent) mód, amelynél a környezeti zaj fontosabb a fényerőnél, ezért a lámpa fényerejét korlátozva 35 decibelre csökkenti a ventillátor zaját, így kivételesen csendes működést eredményez ez a beállítás.

Képeltolás, sarok korrekció és képfordítás
A lencse elektronikus eltolásával a kép gombnyomásra fel és le mozgatható, nem kell többé könyveket pakolni a projektor alátámasztására. A kép trapéztorzítása, amely akkor lép fel, amikor a kivetítő nem pontosan szemben áll a vetítőfelülettel, szintén korrigálható (fel és le ±40 fok, jobbra és balra ±10 fok mértékig). A képfordítás funkcióval a kép tükrözhető függőlegesen (a jobb és a bal oldalt felcserélve), a hátulról való vetítéshez, illetve függőlegesen, amikor a projektort fejjel lefelé a mennyezetre szerelik fel.

Logo és biztonság
Valamennyi modellen beállítható, hogy bekapcsolás után, ha nincs jelforrás a felhasználó cég logoját vetítse ki. Ez növeli a bemutató hatását és csökkenti az engedély nélküli használat veszélyét.

Hálózati kiegészítő
Az LV-NI01 opcionális hálózati kiegészítő, amely lehetővé teszi a távolról való működést és a projektor távolról való beállítását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés