Connect with us

technokrata

Professzionális mobil megoldás a HP-től

Office

Professzionális mobil megoldás a HP-től

HP ElitePad-es mobil értékesítési pont megoldást mutatott be a HP.

HP ElitePadre fejlesztett mobil értékesítési pont megoldást (POS) mutatott be a HP. Az eszköz a kiskereskedelemben és a vendéglátóiparban tud hozzájárulni a vevőkiszolgálás szívonalának javításához és a munkatársak hatékonyságának növeléséhez.

A kifinomult internetes kereskedelmi és mobil technológiák előretörésével az informatikában jártas fogyasztók gyors és egyénre szabott hozzáférést igényelnek a különféle márkák kínálataihoz. Számos, üzlethelyiséggel rendelkező cég számára jelent azonban nehézséget egy ilyen szolgáltatás biztosítása. Annak érdekében, hogy megfeleljenek a vásárlóik elvárásainak, a kiskereskedelmi egységek 57 százaléka tervezi, hogy boltjaikat ellátja tabletekkel az elkövetkező 12-36 hónapban.

A HP ElitePad POS megoldása HP Retail Jacket használatával segíti a kereskedőket abban, hogy a bolt bármely területén képesek legyenek a vásárlók igényeinek megfelelni a mobil POS és értékesítési lehetőségekkel. Az új mobil megoldás könnyedén csatlakozik a már meglévő kiskereskedelmi IT rendszerekhez.

 ElitePad_with_Retail_Jacket_1

A HP ElitePad mobil POS megoldásba épített funkciók:

Egy 1D/2D vonalkód szkenner és egy hármas titkosítással ellátott kétirányú mágneskártya olvasó egészíti ki a beépített POS fukcióval ellátott készüléket.

A levehető integrált csuklópánt nagyobb stabilitást és használhatóságot jelent. A csuklópánt minden termékhez alapfelszerelésként jár, hogy a munkatársak az eszköz helyett az értékesítésre tudjanak fókuszálni.

A külön rendelhető kiegészítő akkumulátor meghosszabbított működési időt biztosít, ami megnövelheti a produktivitást.

A HP ElitePad már kapható, míg a hozzá tartozó HP Retail Jacket szeptembertől lesz elérhető az EMEA régióban.

 Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin