Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erőgépekkel jelentkezik a HP

Office

Erőgépekkel jelentkezik a HP

Nagyteljesítményű üzleti All-in-One és asztali PC-ket mutatott be a HP

Genf, 2013. június 13.- Az asztali személyi számítógépek fejlődési irányát kijelölő új termékportfóliót mutatott be a HP. A vállalati ügyfelek számára kínált nagy teljesítményű PC-ket úgy tervezték, hogy számos felhasználási igénynek és körülménynek megfeleljenek.

A legújabb mobileszközök megjelenésével az asztali számítógépek szerepe is új megközelítést kapott az elmúlt években. Az asztali PC-k teljesítményüknek, rugalmasságuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően továbbra is a globális személyi számítógép piac közel felét teszik ki. A HP most bemutatott termékportfóliója az üzleti felhasználók által elvárt nagyteljesítményű asztali gépeket kínálja új kivitelben és helytakarékos All-in-one kialakításban, amelyeket gazdag multimédia lehetőségekkel, a legmodernebb biztonsági megoldásokkal és választható érintőképernyős kijelzőkkel látják el. Az új asztali gépek többek között gyorstöltő csatlakozókkal és HP Wireless Hotspot szoftverekkel  is rendelkeznek, aminek meghatározó szerepe van a mobileszközökkel való kommunikációban.

EliteOne800

HP EliteOne/EliteDesk sorozat: nagyteljesítményű üzleti informatika elegáns dizájnba öntve

HP EliteOne és EliteDesk 800 sorozata a cég legnagyobb teljesítményű üzleti All-in-one és asztali személyi számítógépeit fedi le. Jellegzetes kialakításuk a mindennapi üzleti igényekre szabottak. A HP Elite 800 asztali gépeket a legmodernebb 4. generációs Intel Core™ processzorral  látják el a maximális teljesítmény és a  kiváló grafika érdekében. Emellett a választható gyorstárak és SSD meghajtók segítik az adatokhoz és alkalmazásokhoz való gyorsabb hozzáférést.

Ezek az All-in-one és asztali gépek HP Elite vállalati szintű biztonságot és ügyfélkezelési szolgáltatásokat is tartalmaznak, hogy megvédjék és menedzseljék a kiemelt fontosságú üzleti adatokat, eszközöket és felhasználókat az Intel vPro támogatással.

A HP a környezetbarát PC technológiák egyik iparági vezetője, ezért a HP Elite termékcsaládjához tartozó üzleti asztali gépek és All-in-one termékek továbbra is kiemelten kezelik az alacsony halogén felhasználást, míg néhány eszköz ezek közül olyan tápegységgel is válaszható, amelyek 94 százalékos energiahatékonysággal működnek.

A HP Elite 800 G1 sorozat a következőket tartalmazza:

  • A HP EliteOne 800 G1 a HP legnagyobb teljesítményű, multimédiás eszközökkel gazdagon felszerelt All-in-one PC-je, amely 23 százalékkal vékonyabb és a Windows 8 lehetőségeit kihasználó érintő funkciót kapott edge-to-edge üveggel a dinamikus és interaktív élmény érdekében.

Az eszközt DTS Studio Sound hangrendszerrel és HD webkamerával szerelték fel. A felhasználók a 23 colos (58.4cm) átmérőjű kijelzőt élvezhetik módosítható magassággal és dönthető állvány opcióval, ami álló és fekvő helyzetbe is forgatható. A géphez ugyancsak jár többcsatornás DisplayPort, ami további 4 digitális monitor kezelésére ad lehetőséget, emellett VESA rögzítési opció is adott a helytakarékosság maximális eléréshez.

Az EliteOne 800 sorozatot a modern iroda igényeire tervezték, ezért a gyorstöltő USB porton keresztül képes mobileszközök rövid idő alatti feltöltésére. A HP Wireless Hotspot alkalmazással képes 5 kiegészítő eszközzel internet kapcsolatot megosztani. Emellett a HP szigorú biztonsági protokolljai tovább erősíthetők a választható rövid hatótávú integrált kommunikáció (NFC) használatával, mint amilyen a kényelmes adatmegosztás és a választható felhasználói azonosítás.

  • A HP EliteDesk 800 G1 sorozat kiemelkedő és megbízható teljesítményt nyújt személyre szabható telepítési lehetőségekkel, amit a HP biztonság és kezelési megoldásai is támogatnak. A Windows 7  és Windows 8  operációs rendszerrel is elérhető HP 800 sorozat könnyű hozzáférést nyújt az adatokhoz gyors vagy hardveres titkosításra képes merevlemez választással. Emellett a választható keskeny cserélhető merevlemezzel az érzékeny adatok biztonságos tárolása is megoldható. Az új dizájn gyors csatlakozást biztosít a társeszközökhöz az előre néző USB 3.0 csatlakozóval. A sorozat különféle kialakítással kerül a piacra:

–   A HP EliteDesk 800 G1 Tower egy teljesen új torony kialakítást kapott, ami kisebb helyigényt és nagyobb bővíthetőséget tesz lehetővé. A kérhető PCI slot nagy kompatibilitást biztosít a korábbi technológiákon alapuló eszközökkel.

–   A HP EliteDesk 800 G1 Small Form Factor vékony optikai meghajtókat tartalmaz és továbbra is a legkeresettebb asztali megoldás a teljesítményre, rugalmasságra és biztonságra vágyó PC használók körében

–   A HP EliteDesk 800 G1 Ultra-slim Desktop egy nagyon alacsony kialakítású asztali számítógép, ami három video kimenettel akár egymagában, akár HP kijelzőkhöz csatlakoztatva működtethető egy Integrated Work Center (IWC)  segítségével, ezáltal egy All-in-one  helytakarékosságát nyújtja a kijelző váltás rugalmasságával.

 

ProOne600

HP ProOne/ProDesk sorozat: Megbízhatóság stílusos és tartós csomagolásban

A HP ProOne és ProDesk 600 sorozat üzleti All-in-one és asztali személyi számítógépeket sorakoztat fel, amelyek frissített dizájnnal és a legújabb 4. generációs Intel Core processzorokkal választhatók kedvező áron.  A felhasználók mindegyik termékkel képesek megfelelni a mindennapi üzleti élet kihívásainak. A sorozathoz választható Windows 8, Windows 7, valamint a Linux számos változata, a HP Support Assistant kezelőrendszer, illetve a HP Client Security alkalmazás az adatok, az eszközök és a felhasználók megvédéséhez. A produktivitás a HP ePrint   alkalmazással is megemelkedett a gyors és könnyű vezeték nélküli nyomtatás elérésével, valamint a DTS Sound integrálásával.

 

A HP Pro 600 G1 sorozat a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • The HP ProOne 600 G1 egy vállalati szintű All-in-one gép, ami a helytakarékos formavilágot ötvözi a PC-től elvárt biztonsággal és teljesítménnyel. A termék VESA állványrendszerrel  is választható és a 21.5 colos átmérőjű kijelzőhöz további négy monitor csatlakoztatható.  Ahogy a HP EliteOne All-in-one esetében is, a HP ProOne All-in-one is képes javítani a biztonságos produktivitást az integrált NFC-vel, ami kihasználja a Windows 8 által kínált lehetőségeket, mint az összeérintéses megosztási funkciót.
  • The HP ProDesk 600 G1 sorozat a legnépszerűbb kivételi lehetőségeket és hosszan tartó biztos működést ajánl, ami teljesítményével és megbízhatóságával képes a mindnapi üzleti élet igényeinek megfelelni. A multitasking a választható SSD-vel javítható, ami a fájlok és az alkalmazások gyors kezelését támogatja. A HP ProDesk 600 sorozat két kivitelben érhető el:

–   A HP ProDesk 600 G1 Tower a kisebb helyigényt a maximális bővíthetőséggel kombinálja.

–   The ProDesk 600 G1 Small Form Factor kompakt kialakítása az asztalon lévő területet szabadítja fel, hogy a felhasználó az aktuális munkájára tudjon összpontosítani. A HP üzleti asztali gépeihez hasonlóan segíti az energiafogyasztás csökkentését olyan választható tápegységgel, ami 94 százalékos energiahatékonyságot tesz lehetővé.

 



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés