Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fejlett routert mutatott be a Cisco

Office

Fejlett routert mutatott be a Cisco

A Cisco új ISR-AX routere a hálózati és alkalmazás-szolgáltatások mellett WAN-optimalizációt is kínál

A vállalati alkalmazások területén jelentős változások zajlanak – a vállalatok adatközpontokba centralizálják, vagy a felhőbe helyezik át alkalmazásaikat, illetve fiókirodáik internetes infrastruktúráját is átalakítják a felhő hatékony elérésének érdekében. Az alkalmazásszolgáltatási modellek változása új biztonsági, teljesítménybeli és megbízhatósági kérdéseket vet fel, miközben a hálózatnak is lépést kell tartania ezekkel a változásokkal.

Az egységes, magas színvonalú fiókirodai alkalmazáskörnyezet megvalósítására a Cisco új routersorozatot mutatott be. A Cisco ISR-AX routerek (Integrated Services Router with Application Experience) egyetlen eszköz formájában kínálják a fiókirodai szolgáltatásokhoz nélkülözhetetlen útválasztási és biztonsági technológiákat illetve az átfogó alkalmazásszintű szolgáltatásokat. Ezzel a megoldással optimális felhasználói környezet hozható létre bármely irodában egyszerű üzemeltetés és alacsony teljes bekerülési költség (TCO) mellett.

ISR_AX Cisco routerek

A Cisco az ISR-AX sorozatú routereket akár 35%-kal kedvezőbb áron kínálja a konkurens WAN-optimalizációs eszközöknél, elősegítve a technológia költséghatékony bevezetését a teljes fiókirodai hálózatban.

Cisco

 

A Cisco ISR-AX sorozat elemei:

•       Cisco 3900-AX, 2900-AX és 1900-AX ISR, a Cisco ISR G2 routerére építve

•       Cisco security licensz, amely tartalmazza a VPN-t, a tűzfalat és a behatolás-megelőző szolgáltatást (intrusion prevention)

•       Cisco Services-Ready Engine vagy maximum RAM

•       Az eszközök további konfigurálási lehetőségét hálózati, számítási és tárolási igényekre.

A Cisco 3900-AX, 2900-AX és 1900-AX sorozatú útválasztók már jelenleg is elérhetők. A Cisco az AX termékcsaládot a Cisco 800 ISR, a Cisco ASR1000 és a Cisco CSR1000V sorozatra is kiterjeszti, és így a távmunkások, a peremhálózat, az adatközpont és a felhő számára is elérhetővé teszi az alkalmazásszolgáltatásokat.



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés