Connect with us

technokrata

Magyar oktató a világ legjobb hálózati szakemberei között

cisco

Digitális oktatás

Magyar oktató a világ legjobb hálózati szakemberei között

Magyar oktató a világ legjobb hálózati szakemberei között

A Training360 oktatóját, Ország Tamást is beválasztották a világ 50 legjobb Cisco hálózati szakértője közé. A Cisco Instructor Excellence díjjal egy-egy kategóriában az éves szinten legjobb hallgatói visszajelzésekkel rendelkező oktatókat díjazzák világszerte.

A CISCO a világ egyik legnagyobb hálózati eszközgyártója. Megoldásait kizárólag minősített trénerek oktathatják, számuk világszerte több, mint 10 ezerre tehető.

A vállalat nemzetközi sztenderdek alapján folyamatosan méri a trénerek teljesítményét, mégpedig a hallgatók online visszajelzései alapján. Ennek eredményét minden évben összesítik és a legkiválóbbakat különböző kategóriákban Cisco Instructor Excellence díjjal ismerik el. A 2020-as évben a Nagyvállalati hálózati megoldások kategóriában világszerte 54 oktató ért el kimagasló teljesítményt, köztük Magyarországról Ország Tamás, a Training360 oktatója.

Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk oktat a világ egyik legkiválóbb hálózati szakembere. Tamás egyébként már másodszor részesül ebben az igazán szűk kört érintő elismerésben, ráadásul most egy olyan időszakban, amikor egyik pillanatról a másikra kellett a klasszikus tantermi képzésről teljes egészében online-ra váltani

– mondta Kovács Zoltán, a Training360 oktatási és fejlesztési igazgatója.

Ország Tamás 14 éves kora óta foglalkozik számítástechnikával. Pályáját programozóként kezdte, majd rendszerszervezőként, üzemeltetőként dolgozott számos pozícióban, főképp bankoknál. Első nemzetközi minősítését 1999-ben szerezte, oktatói debütálása is erre az időszakra tehető.

Ekkor kaptam felkérést egy oktatóközponttól arra, hogy tartsak hálózatüzemeltetői képzéseket. Mostanra már az oktatás vált a fő hivatásommá, de a Training360 üzemeltetői csapatának aktív tagjaként továbbra is gyakorlom a szakmát

– mondta Ország Tamás. A szakembernek ez utóbbi kapcsán komoly kihívást jelentett a vállalat online oktatásra történő tavalyi átállítása, melyet az üzemeltetői csapat a covid járvány első hullámának indulásakor mindössze néhány nap alatt sikeresen megoldott.

https://training360.com/

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu