Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar oktató a világ legjobb hálózati szakemberei között

cisco

Digitális oktatás

Magyar oktató a világ legjobb hálózati szakemberei között

Magyar oktató a világ legjobb hálózati szakemberei között

A Training360 oktatóját, Ország Tamást is beválasztották a világ 50 legjobb Cisco hálózati szakértője közé. A Cisco Instructor Excellence díjjal egy-egy kategóriában az éves szinten legjobb hallgatói visszajelzésekkel rendelkező oktatókat díjazzák világszerte.

A CISCO a világ egyik legnagyobb hálózati eszközgyártója. Megoldásait kizárólag minősített trénerek oktathatják, számuk világszerte több, mint 10 ezerre tehető.

A vállalat nemzetközi sztenderdek alapján folyamatosan méri a trénerek teljesítményét, mégpedig a hallgatók online visszajelzései alapján. Ennek eredményét minden évben összesítik és a legkiválóbbakat különböző kategóriákban Cisco Instructor Excellence díjjal ismerik el. A 2020-as évben a Nagyvállalati hálózati megoldások kategóriában világszerte 54 oktató ért el kimagasló teljesítményt, köztük Magyarországról Ország Tamás, a Training360 oktatója.

Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk oktat a világ egyik legkiválóbb hálózati szakembere. Tamás egyébként már másodszor részesül ebben az igazán szűk kört érintő elismerésben, ráadásul most egy olyan időszakban, amikor egyik pillanatról a másikra kellett a klasszikus tantermi képzésről teljes egészében online-ra váltani

– mondta Kovács Zoltán, a Training360 oktatási és fejlesztési igazgatója.

Ország Tamás 14 éves kora óta foglalkozik számítástechnikával. Pályáját programozóként kezdte, majd rendszerszervezőként, üzemeltetőként dolgozott számos pozícióban, főképp bankoknál. Első nemzetközi minősítését 1999-ben szerezte, oktatói debütálása is erre az időszakra tehető.

Ekkor kaptam felkérést egy oktatóközponttól arra, hogy tartsak hálózatüzemeltetői képzéseket. Mostanra már az oktatás vált a fő hivatásommá, de a Training360 üzemeltetői csapatának aktív tagjaként továbbra is gyakorlom a szakmát

– mondta Ország Tamás. A szakembernek ez utóbbi kapcsán komoly kihívást jelentett a vállalat online oktatásra történő tavalyi átállítása, melyet az üzemeltetői csapat a covid járvány első hullámának indulásakor mindössze néhány nap alatt sikeresen megoldott.

https://training360.com/

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés