Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriás plazma TV a Panasonic-tól

Laptop

Óriás plazma TV a Panasonic-tól

A Panasonic síkképernyős termékcsaládját új ˝HD-re felkészített” VIERA modellel egészíti ki.

2005 októberétől a TV nézők fantasztikus házimozi élmény elé nézhetnek a TH-65PV500 képében. Az óriási képernyő látható képátlója 165 centiméter. Ebből eredően a TH 65PV500 a legimponálóbb VIERA modell. Hagyományos high-end készülékként különleges helyet foglal el a piacon, és megerősíti a Panasonic vezető pozícióját a sík plazma képernyők piacán.


A ˝valami különleges˝ kedvelői hamar a szívükbe fogják zárni a TH-65PV500-at. Mérete lenyűgöző, formatervezése kellemes és az óriás műszaki színvonala is lenyűgöző. A tény, hogy a Panasonic, mint a plazma panelek egyik legfőbb gyártója, képes jövőjét az abszolút egyedülálló minőségű fejlesztésre és termelésre építeni, ismét bizonyítást nyert. A TH-65PV500, mint a VIERA 500-sorozat tagja, rendelkezik a hivatalos EICTA ˝HD-re felkészített˝ (HD ready) minősítéssel. A Panasonic által kifejlesztett különleges fekete doboz technológia a korábbi VIERA modelleknél megszokott képminőséget is felülmúlja. A Panasonic saját jelfeldolgozó rendszere, a VIERA Színkezelő Rendszer és a Panasonic nyolcadik generációs nagy teljesítményű panelje közötti együttműködés már a korábban bemutatott 500-as sorozat modelljei esetében is utolérhetetlent alkotott. Ez az együttműködés az új zászlóshajó számára is olyan megszólalásig élethű képeket biztosít, amelyek élességük és tisztaságuk révén felkeltik az étvágyat a házimozizás iránt. A 8,6 milliárd megjeleníthető szín jelenti az alapját az abszolút természetes színreprodukciónak. Akár 2.048 szürkefokozatával a TH-65PV500 rengeteg részletet képes az emberi szem elé tárni, különösen a kép sötétebb területein, amelyeken a részletek könnyen mosódnak össze sok plazmatelevízió esetében. A 3.000:1 kontrasztarány makulátlan vizuális élvezetet nyújt, míg a Valódi Fekete Meghajtó Rendszer gondoskodik a telt, gazdag sötét árnyalatokról.

De a TH-65PV500 a digitális fényképek és saját készítésű videofelvételek során is megmutatja gáláns szórakoztató arcát. Egyszerűen csúsztassa a memóriakártyát a készülék előlapján lévő kártyaolvasóba és már indulhat is a show. Szintén lehetőség van MPEG4 formátumú anyagok rögzítésére és lejátszására SD kártya használata esetén.

A TH-65PV500 Magyarországon 2005 őszétől lesz kapható. Szállításkor egy állványt és két levehető sztereó hangsugárzót mellékel a gyártó. Az ajánlott fogyasztói ár eddig még nem került megállapításra.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés