Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb lehetőségeket kínál a LanPort Internet

Laptop

Újabb lehetőségeket kínál a LanPort Internet

A LanPort Internet többféle összeállításban, különböző adatátviteli sebességű csomagokban áll a felhasználók rendelkezésére – az egész ország területén.

Mint arról már korábbi hírünkben beszámoltunk, a leköszönő kedvezmények egyik optimális alternatívája lehet az infopoint Bt. által kialakított újfajta Internet-hozzáférés.

A LanPort Internet, mely egy kisebb vagy – igény szerint – egy közepes teljesítményű szerveren keresztül szélessávú hozzáféréssel kapcsolódik a központi szerverhez, egy hagyományos UTP-s hálózati csatolón keresztül érhető el felhasználói számára.

A szolgáltatást többféle összeállításban, különböző adatátviteli sebességű csomagokban kínálja az infopoint. A Terminal legfrissebb információ szerint a kiépítési díjak 10.000 Ft-tól egészen 50.000 Ft-ig alakulhatnak, ugyanis a kiépítési megoldások házanként eltérőek lehetnek, azonban a havidíjak – megfelelő számú előfizető esetén – nem haladhatják meg a nettó 10.000 Ft-ot.

Faragó Sándor, a cég ügyvezetője és fejlesztési koordinátora a Terminalnak tett nyilatkozatában elmondta, hogy mindenféleképpen olcsó megoldásra törekedtek és folyamatos árengedményekkel próbálnak kedvezni előfizetőik számára, amely ez éves konstrukciók esetében akár kéthavi megtakarítását eredményezhet, s lehetőség van bankhitelek igénybevételére is. Az esetleges hibák pedig 48 órán belül elhárításra kerülnek.

A szolgáltatás az ország bármely részén kiépíthető, azonban a megoldás egyelőre(!) családiházak esetében nem kivitelezhető, csupán panelépületekre és bérházakra vonatkoznak az adatok.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés