Connect with us

Hirdetés

technokrata

A tökéletes Wi-Fi nem csak a nagyoknak jár

Office

A tökéletes Wi-Fi nem csak a nagyoknak jár

A tökéletes Wi-Fi nem csak a nagyoknak jár

A Zyxel bemutatta új, kisvállalkozások és otthoni irodák részére optimalizált AC szabványú hozzáférési pontját

Új duál rádiós hozzáférési pontot vezetett be a piacra a tajvani Zyxel. Az NWA1123-AC PRO duál rádióval, telepítési varázslóval és többféle felhelyezési lehetőséggel segíti a kisvállalkozásokat a hibamentes és gyors hálózatok kiépítésében.

img_nwa1123-ac-pro_p_1000x1000

Rugalmas telepítés, optimalizált lefedettség

Habár a vezeték nélküli lefedettség kiépítésének legjobb módja a professzionális szakértelem bevonása, gazdasági okokból a kisvállalkozások ezt gyakran nem engedhetik meg maguknak. Az NWA1123-AC PRO telepítését a nem „tech-függő” cégek is egyszerűen elvégezhetik, felhasználóbarát jellemzőinek köszönhetően. Az eszköz a mennyezetre és az oldalsó falakra is könnyedén rögzíthető, megkímélve ezzel a tulajdonosokat a padlóba épített megoldások viszontagságaitól. Az állítható antenna karakterisztikája miatt a lehetséges legjobb lefedettség szinte bárhol elérhető: azokon a helyeken, ahol az Ethernet vagy az elektromos áramot vezető kábelek nem teszik lehetővé a vezetékes kapcsolatot, a vezeték nélküli móddal kapcsolódik a hálózathoz az AP. Azokon a helyeken pedig, ahol a tápegységek éppen nem elérhetők, az NWA1123-AC PRO PoE tápellátással is működhet.

img_nwa1123-ac-pro_r_1000x1000

Egyszerű és kényelmes hálózati menedzsment

Az új hozzáférési pont az ingyenesen letölthető Zyxel One Network és ZON segédeszközökkel egyetlen felületről vezérelheti az AP-t. A telepítési varázsló hat lépésben segít az installáció során. Az ultravékony -32mm- fehér színű esztétikus dizájn könnyedén illeszkedik a kis helyiségekhez és összhangban van a modern irodadekorációval is.

„Az NWA1123-AC PRO hozzáférési ponttal segíteni akartunk a kisvállalkozások és otthoni irodák részére, hogy maximálisan kihasználhassák a hálózatukban rejlő lehetőségeket.”

– mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális channel értékesítési menedzsere. Hozzátette:

„ A Wi-Fi lefedettség az új AP-nak hála akadásmentes és mindenhol elérhető lesz.”

img_nwa1123-ac-pro_f_1000x1000

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés