Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Logitech vadonatúj konferenciakamerát mutatott be kis terekre optimalizálva

Office

A Logitech vadonatúj konferenciakamerát mutatott be kis terekre optimalizálva

A Logitech vadonatúj konferenciakamerát mutatott be kis terekre optimalizálva

A Logitech® Meetup rendkívüli kép- és hangminőséget visz az egyterű irodák kis tárgyaló- és konferenciatermeibe

A Logitech a héten jelentette be legújabb konferenciakamera megoldását a Logitech® MeetUp-ot. A kifejezetten kis konferencia- és tárgyalótermekre tervezett MeetUp 120 fokos látószöge segítségével mindenki tisztán látható, aki részt vesz a videó konferencián. A kis termek akusztikájára kifejlesztett hangrendszer és a kompakt dizájn minimalizálja a kábelek okozta rendetlenséget. A MeetUpot csak csatlakoztatni kell az USB porthoz és már készen is áll a működésre.

s3_rgb_jpg_med-meetup-enviro-table-close-up

„Ahogy a cégek egyre inkább előnyben részesítik az egyterű irodákat, a kis tárgyaló helyiségek egyre népszerűbbekké válnak. Ez idáig a kistermekben található eszközök a „nagyok” rendszereinek kicsinyített változatai voltak, arányosan kisebb videó élménnyel.”

– mondta el Scott Wharton a Logitech vezérigazgatója és alelnöke.

„A Logitech MeetUpot kifejezetten a kistermek speciális videó és audió igényeire fejlesztettük, így mindenki tisztán látható és hallható aki az asztalnál ül, így végre valóban élménnyé válik a megbeszélés.”

„A legutóbbi vállalati videókonferenciáról szóló jelentés alapján 30-50 millióra becsüljük a kistárgyalók és konferenciatermek számát globálisan. A megfizethetőség, az automatizmus és a könnyű használat kulcsfontosságú tényezők az itt használható kamerák esetében”

– állítja Andrew W. Davis a Wainhouse Research partnere és vezető elemzője.

„A MeetUpban minden megvan, ami ezekbe a kicsi terekbe kell: egyszerű, okos és megfizethető megoldás, amit kifejezetten a kis konferenciatermekbe és tárgyalókba álmodtak meg a tervezők.”

A Logitech MeetUp kompatibilis a legtöbb videókonferencia-alkalmazással, szoftverrel és felhőszolgáltatással, beleértve a Skype for Business-t, a Cisco Collaboration alkalmazásait, minden Logitech Collaboration programot valamint olyan partnereket, mint a BlueJeans, BroadSoft, Vidyo és a Zoom.

A MeetUp szuperszéles, 120 fokos látószögben rögzít, amely a pásztázó funkcióval még 25 fokban tágítható mindkét irányban. Az LD (Low-Distortion) Logitech lencsék, az UltraHD 4K képérzékelő és a három kamerabeállítás prémium videó élményt, a kifejezetten kis terekre optimalizált hangrendszer kivételes hangzást biztosít. A három egyedileg hangolt mikrofon és az optimalizált hangszóró biztosítja, hogy a megbeszélések legalább olyan jól hangozzanak, mint ahogy kinéznek.

A MeetUp  Microsoft Cortana® tanúsítvánnyal rendelkezik, precíziós hangparancsokkal vezérelhető bármilyen Windows 10 rendszerrel.

A nagyobb helyiségekben is használható a MeetUp a mellé kifejlesztett Logitech kiegészítő mikrofon segítségével. Az újítások sora a ConferenceCam Soft Remote alkalmazással folytatódik, amely a MeetUp távirányítójává varázsol bármely okostelefont vagy táblagépet. Az ingyenes alkalmazás júliustól a Google Play és App Store áruházakból letölthető.

 

Árak és elérhetőség

A Logitech MeetUp 2017 júliusától lesz elérhető. Üzleti ügyfelek beszerezhetik a MeetUpot a Logiteh Video Collaboration viszonteladói hálózatán, Amazonon vagy a Logitech.com-on keresztül. Az ajánlott fogyasztói ár 1099 euró. A kiegészítő mikrofon szintén megvásárolható lesz 249 eurós ajánlott fogyasztói áron.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés