Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss újdonságok a Cisco-nál

Laptop

Friss újdonságok a Cisco-nál

A Cisco kiterjeszti a vállalatközi együttműködés határait.

A Cisco távjelenléten, egységes kommunikáción, vállalati közösségi szoftvereken és hosztolt e-mail technológián alapuló megoldásai megújítják az üzleti kommunikációt és együttműködést. A Cisco jelentps újdonságokat mutatott be a cég együttműködési termékportfóliójának valamennyi kategóriájában. Bejelentette továbbá belépését két új területre, nevezetesen a vállalati közösségi szoftverek és a hosztolt e-mail szolgáltatások piacára. A Cisco célja, hogy az online közösségekben rejlő lehetőségeket az üzleti szféra számára is elérhetővé tegye. Az új együttműködéses technológiák közös ismérve, hogy a videó- és hangkommunikációra építenek és így biztosítják a személyes és vállalatközi együttműködést átviteli közegtől és eszköztől függetlenül.

A most bemutatott új TelePresence, Cisco Unified Communications és Cisco WebEx megoldások a hálózatban rejlő lehetőségek kihasználásával segítik elő vállalatok közötti és vállalaton belüli közös munkát. Az új egységes kommunikációs technológiák biztonságos együttműködést tesznek lehetővé a cégek között, bármely IP hálózaton.

A Jabber XMPP alapú új, üzleti szintű azonnali üzenetküldési (IM) és jelenléti információt (presence) biztosító megoldások révén a munkatársak gyorsan megtalálhatják a megfelelő szakértőket és felvehetik egymással kapcsolatot. Az új megoldásoknak köszönhetően a vállalati szakemberek a tűzfalon belül és kívül egyaránt gyorsan és könnyen hozzájuthatnak a szükséges szaktudáshoz és információkhoz, bármilyen átviteli közeget használjanak is (pl. e-mail, azonnali üzenetküldés, Cisco WebEx csoportmunka-alkalmazás, egységes kommunikációs rendszer, távjelenlét).

A Cisco-által hosztolt Cisco TelePresence címtár leegyszerűsíti a cégek közötti telepresence megbeszélések szervezését. A Cisco új, vállalati közösségi szoftverei között elérhető közösségi videomegoldás alkalmazásával a cégek biztonságos keretek között oszthatnak meg videókat.

A Postpath akvizíció eredményeképpen kifejlesztett Cisco hosztolt email lehetővé teszi az informatikai osztályok számára, hogy kihasználják a “cloud” nyújtotta hatékonysági előnyöket, figyelembe véve a Microsoft Outlook kliensre fordított beruházásaikat is.

A hálózati alkalmazások előnyeire építve a frissen bevezetett termékek lehetővé teszik médiahálózatok kialakítását, elősegítve a különféle eszközöket, alkalmazásokat és klienseket használó végfelhasználók együttműködését. A médiahálózat multimédiás alkalmazásokra optimalizált intelligens hálózat. A most debütált új termékeket a Cisco telepített, szolgáltatásként kínált, illetve hibrid megoldásként is elérhetővé teszi ügyfelei számára. Az informatikai korlátozások megszűnésével az alkalmazások üzembe állítása az üzleti folyamatokból eredő szükségletek alapján történik lépésről lépésre.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés