Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Xerox színes lézernyomtató

Laptop

Új Xerox színes lézernyomtató

Megérkezett a Xerox új, Phaser 7760 típusjelű színes lézernyomtatója, mely elsősorban a grafikus felhasználók számára készült.

A Xerox Phaser 7760 színes lézernyomtató a továbbfejlesztett PhaserMatch 4.0 kalibráló és színegyeztető szoftverrel kerül a boltokba. A PhaserMatch alkalmazásnak köszönhetően a grafikus tervezők által megálmodott, proofon szereplő színek tökéletesen megegyeznek majd a nyomda – ofszet vagy más típusú nyomda – által előállított színekkel. A Phaser 7760 háromfajta minőségben képes nyomtatni, beleértve a valósághű színeket biztosító, 1.200 dpi felbontású nyomtatási módot és a nyomdák számára kínált magas fotóminőséget.

A Phaser 7760 nyomtató 35 színes oldalt nyomtat percenként, az első színes oldal 9 másodperc alatt készül el. Fekete-fehér nyomtatás esetén 45 oldal a Phaser 7760 teljesítménye. Kategóriájának első olyan színes asztali berendezése, mely képes kétoldalas nyomtatásra. 40 GB-os merevlemezzel és 1 GB-os Ethernet hálózati modullal rendelkezik, melynek köszönhetően hatékonyan kezeli a komplex nyomtatási feladatokat.

A Phaser 7760 több méretű papírra, illetve több típusú hordozóra képes nyomtatni, 255 gramm tömegig. Az új berendezés fényes felületre is kiváló minőségben nyomtat, melynek köszönhetően professzionális prospektusokat és dokumentumokat készíthetünk. Két korszerű munkabefejező opciót kínál az új nyomtató: az egyiknek köszönhetően a dokumentumokat a Phaser 7760 szortírozza, összetűzi, kilyukasztja, és összehajtogatja, a másik opció segítségével pedig akár füzeteket is készíthetünk.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés