Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Asus alaplap – játékőrülteknek!

Laptop

Új Asus alaplap – játékőrülteknek!

Az Asus bejelentette Quad SLI technológiás, Intel Core2 Extreme támogatású legújabb alaplapját.

A P5N32-SLI Premium/WiFi-AP alaplapon található három PCI Express x16 slot (kettő az SLI kettős-GPU grafikus kártyákhoz és egy az Nvidia Physics kártyához) nagy grafikai teljesítményt és élethű játékélményt tesz lehetővé.

Egy játékra kiélezett rendszerben a CPU vezérli a játékokban megjelenő mesterséges intelligenciát és logikai számításokat, míg a GPU háromdimenziós látványt produkál. A fizikai kártyák pedig a játék egy újabb dimenzióját tárják elénk a mozgás és a kölcsönhatás dinamikájával. A P5N32-SLI Premium/WiFi-AP tovább növeli a robbanások, repülő törmelékek, vízcsobbanások, folyadékok áramlásának és a szél okozta mozgások életszerűségét.

A 8 fázisú tápkialakítás hatékonyabb működést tesz lehetővé, kevesebb hőt állít elő (legalább 15 Celsius fokkal), mint más hasonló eszközök. Csökkenti a bemeneti áram- és a kimeneti feszültségingadozást, így a processzort és a feszültségszabályozó modulokat (VRM – voltage regulation modules) megóvja a túlzott igénybevétel veszélyeitől. Ez a megoldás képes a gyors átmeneti reagálásra és arra a stabilitásra, ami különösen akkor térül meg amikor a CPU-nak több áramra van szüksége, például nagy terhelésnél, vagy túlhúzásnál.

A WiFi-AP Solo lehetővé tesz elérési pont (AP) és vezeték nélküli kliens üzemmódot is. A rendszer kikapcsolt állapotában az AP mód fenntartja a kapcsolatot a WLAN eszközökkel a játékok, az Internet-elérés és a nyomtatási funkciók megosztásához.

A ventilátor nélküli szerkezet hatékony és zajmentes hűtést biztosít, nagymértékben csökkenti az alkatrészek által keltett hőt. A ventilátor meghibásodása okozta kár szintén a múlté. A réz hőelvezető cső a chipset által keltett hőt a hátsó I/O portokhoz közeli hűtőbordához irányítja, ahol a rendszerben lévő légáramlatok kivezetik azt. A Stack Cool hatékonyan vezeti el a kritikus alkatrészek keltette hőt a különlegesen kialakított PCB (nyomtatott áramköri kártya) hátoldalára a jobb hőleadás érdekében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés