Connect with us

Hirdetés

technokrata

Árat emel a Handspring is

Laptop

Árat emel a Handspring is

Az Apple után most a Handspring is áremelésre kényszerül. A kéziszámítógép-gyártó legújabb termékének, a Treo 180 kommunikátornak az árát növeli.

Az Egyesült Államokban április 2-ig továbbra is 549 dollárért lehet majd megvásárolni a mobiltelefon és egy PDA összeolvadásából létrejött Treo kommunikátort új mobiltelefonos előfizetés megvásárlása nélkül. E határidőt követően azonban az eszköz ára 599 dollárra fog emelkedni. Ugyanakkor új előfizetés vásárlása esetén az amerikai szolgáltatóknál továbbra is 399 dollárért lesz megvásárolható a Palm OS-t futtató kommunikátor.

Brian Jaquet, a Handspring szóvivője elmondta, cégük áremelése valószínűleg kevesebb embert érint majd, mint az Apple-é, mivel a legtöbb Treo 180-ast új előfizetéssel együtt értékesítik. A Handspring jelenleg kétféle változatban kínálja a Treo-kat: az egyik változat saját billentyűzettel is rendelkezik, míg a másik esetében a szövegbevitel kézírásfelismerés segítségével történik. Mindkét típus monokróm kijelzővel van felszerelve, és GSM hálózatokon működőképes, de egy később megjelenő szoftverfrissítés lehetővé fogja tenni a GPRS csomagkapcsolt adatátvitel támogatását is. Valamikor az év közepe tájékán fog piacra kerülni a színes kijelzővel felszerelt Treo 270-es, de a gyártó egy CDMA hálózatokon használható változat fejlesztésén is munkálkodik az amerikai Sprint szolgáltatóval.

Az amerikai áremelések ellenére Magyarországon egyelőre nem változik a Handspring Treo 180-as ára.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés