Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha DVD-t akarunk nézni, de nem szeretnénk megválni videokazettáinktól sem…

Laptop

Ha DVD-t akarunk nézni, de nem szeretnénk megválni videokazettáinktól sem…

Olcsó, többfunkciós eszköz jelenik meg hamarosan a piacokon: DVD és videokazetta fogadására egyaránt képes az új lejátszó.

A SonicBlue cég a mai nap folyamán bemutatta két új termékét, a DVR4200-at és a DVR4250-et. Mindkét lejátszó bővített képességekkel rendelkezik korábbi társaihoz képest, s emellett kategóriájukban az áraik és elfogadható szinten vannak. A Go-Video névre keresztelt eszközök kompromisszumkötés nélküli fejlesztési lehetőséget kínálnak: mindkét modell képes DVD és videokazetta fogadására.

A készülékek DVD, audió CD, VHS kazetta, CD-R és CD-RW (valamint a rajta levő MP3-ak) kezelésére képesek, s többek között lehetőség nyílik DVD nézésére, miközben a videokazettára műsort rögzítünk. A Go-Video rendelkezik Dolby Digital, kompozit, S-Video kimenettel, valamint egy 10 bites Video DA konverter és egy digitális szűrő is helyet kapott bennük. Négy fejes videorögzítő egység gondoskodik a műsorok felvételének lehetőségéről, s emellett belekerült a gyerekeket védő Child Lock technológia is.

Könnyen beállítható a csatornakiosztás, és a nagyobb modellen Dolby DTS Digital kimenet is helyet kapott. A DVR4200-as ára 199 dollár, a DVR4250-é pedig 229 dollár. Mindkét termék áprilistól lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés