Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az APEH a keresőszavak listájának élére került

Laptop

Az APEH a keresőszavak listájának élére került

A március 20-át megelőző napokban az adóbevallás a keresőszavak listájának élére került a magyar Vizsla keresőben.

Sokan kerestek az APEH-hel, illetve a felajánlható 1%-kal kapcsolatos információkat is, s többen kíváncsiak voltak arra is, hogy hogyan lehetne kijátszani a hivatalt, és azt írták be a Vizsla keresőablakába: adócsalás. Voltak olyanok, akiket a következmények is érdekeltek, ők az adócsalás büntetési tétele és adócsalás büntető törvénykönyv szó-összetételekre kerestek rá. Legalább ugyanennyien az adóbevalláshoz szükséges nyomtatványok kitöltéséhez próbáltak információt szerezni az Interneten keresztül, ők az adóbevallás kitöltési segédlet, valamint adótanácsadás kulcsszavakkal próbálkoztak.

Az adóbevallással kapcsolatos legmagasabb értékeket egy nappal a leadási határidő előtt lehetett mérni. Ekkorra az ”adóbevallás” és az ”APEH” felkerült a legnépszerűbb keresőszavak csoportjába, ugyanolyan gyakran kerestek rájuk, mint a ”horoszkóp”-ra vagy az ”olimpiá”-ra.

Nem sokkal utánuk következett az ”adó 1%”, ami azt jelzi, hogy sokan gondoltak arra, hogy felajánlják adójuk egy százalékát, és az Internetet vették igénybe a megfelelő nonprofit szervezet, közhasznú társaság vagy éppen egyház kiválasztásához. Persze olyanok is voltak, aki pontosan tudták, hogy kinek szeretnék felajánlani adójuk egy százalékát, csak az adószámra volt kíváncsiak: többek keresték az Interneten a Heim Pál Gyermekkórház, az Állatkert, magyar katolikus egyház, vagy a miskolci speciális mentő adószámát.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés