Connect with us

technokrata

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

note

SmartPhone

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

Tíz év és tizenhat készülék után jött el a búcsú ideje.

Úgy tűnik, végleg búcsúzik a  phablet kategóriát megteremtő Samsung Galaxy Note széria tíz év és tizenhat fajta készülék után.

Tavaly év végén már írtunk arról , hogy az idei év lehet az első 2011 óta, amikor nem bővül új taggal a Galaxy Note mobilok családja, s a széria beolvad a Galaxy S, illetve az új, hajlítható készülékeket magába foglaló Galaxy Z típusok közé.

A pletykák igaznak bizonyultak, az  S21 Ultra  már képes kezelni az S Pen névre hallgató kapacitív érintőceruzát. Igaz, itt nincs dedikált hely a készülék házában a ceruzának, egy külön tokot kell hozzá vennünk, ha folyton magunkkal szeretnénk hurcolni anélkül, hogy elhagynánk.

Friss kiszivárgott infók szerint a legújabb összehajtható Samsung, a Z Fold 3 is támogatja majd az S Pent, az egyelőre kérdéses, hogy a készülék házában történő tárolást sikerült-e megoldani. Az viszont biztos, hogy az új összehajtható mobilok, köztük a Z Fold 3 is augusztus 11-én mutatkoznak majd be, akkor, amikor az elmúlt években általában az új Note-ok debütáltak.

A dél-koreai cég által kiküldött meghívón látható minta és szöveg is megerősíti, hogy a Note helyett idén augusztusban már Fold-ok jönnek.

Az augusztus 11-i bemutatón a széthajtható telefonok mellett új okosórát és fülhallgatót is várunk, ezekről korábban ebben a cikkben írtunk.

Forrás: Index

További SmartPhone

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

lush

Dotkom

Lelép a social-media felületekről a Lush

2021. november 24. szerda
oracle

Dotkom

Az Oracle megelőzte a Google-t

2021. november 23. kedd
edge
facebook

Dotkom

Jobban rendezhetjük hírfolyamunkat a Facebookon

2021. november 21. vasárnap
winamp

Műszaki-Magazin.hu