Connect with us

Hirdetés

technokrata

Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik az új Honor

honor

SmartPhone

Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik az új Honor

Global CEO Tech Talk by Reuters Plus

Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik az új Honor

A HONOR és a Qualcomm képviselői, arról beszélgettek a Global CEO Tech Talk-on, hogy az AI és az 5G hogyan nyitja meg az utat az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapokba

A HONOR, az intelligens eszközök egyik vezető globális gyártója a mai napon csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövőjéről alkotott elképzeléseit.

Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetője és észak-ázsiai vezető tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a HONOR Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezető közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója szintén csatlakozott a beszélgetéshez, hogy értékes meglátásokat osszanak meg arról, hogy az AI és az 5G hogyan teszi lehetővé mindenki számára az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapokat.

A beszélgetés során Cristiano kifejtette a Qualcomm azon törekvését, hogy az 5G és az AI technológiákban rejlő lehetőségeket felszabadítva a felhasználók számára még transzformatívabb és innovatívabb élményt nyújtson. Izgatottan jelentette be továbbá, hogy a HONOR az első olyan készülékgyártók (OEM) között van, amelyek Snapdragon 888 Plus platformon működő okostelefont dobtak piacra, és felhívta rá a figyelmet, hogy a két márka rövid idő alatt milyen eredményeket ért el együtt.

George kiemelte, hogy a közelgő HONOR Magic3 sorozatot a Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik, megjegyezve:

„A több mint 20%-kal nagyobb AI teljesítményt nyújtó Snapdragon 888 Plus több neurális hálózat egyidejű futtatására is képes. A platform iparágvezető teljesítménye biztosítja a HONOR Magic3 sorozat számára azt a rugalmasságot, amelynek köszönhetően a legjobb mobil- és kameraélményt képes nyújtani.”

A Global CEO Tech Talk volt az első alkalom, amikor a vállalat többet is megosztott a HONOR Magic3 sorozat formatervezési inspirációjáról, megjegyezve, hogy a közelgő okostelefont a Magic Hour színei ihlették, amely a fotózás és videózás világában arról híres, hogy a legjobb napszak a fényképezéshez. A napnyugta előtti vagy napfelkelte utáni 15-20 perces időszakban, amikor a nap -6° és -4° között van a horizont alatt, az ég sötétkék színben világít. Amikor a nap -4° és 6° között van a horizont felett, az ég rózsaszín, vagy rózsaszín-arany árnyalatú. Ezek a Magic Hour alatti színfázisok adták a HONOR Magic3 sorozat két színének nevét: Blue Hour és Golden Hour.

A HONOR legújabb forradalmi technológiáinak bemutatása mellett George Sitaóval és Nathannal a HONOR terveiről is beszélgetett: a vállalat a felhasználók hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapjait hivatott elősegíteni, különösen a magánélet, az egészség és a fitnesz, valamint a fenntarthatóság terén. Kifejezte, hogy a HONOR szilárdan hisz abban, hogy “a magánéleted a tiéd”, hangsúlyozva a márka elkötelezettségét, hogy biztonságos rendszerekkel és megoldásokkal segítse a fogyasztókat személyes adataik még biztonságosabb kezelésében. Ennek elérése érdekében George megjegyezte, hogy a HONOR kifejezetten a HTEE (HONOR Trusted Execution Environment) operációs rendszert hozta létre, egy olyan operációs platformot, amely a legmagasabb szintű adatvédelmet biztosítja a mobilfizetéshez és az arcfelismeréshez.

George beszélt a HONOR “1+8+N” termékstratégiájáról is, amely azt jelenti, hogy a vállalat az okostelefonokra, mint a platform magjára összpontosít, miközben más csatlakoztatott termékeket fejleszt, azzal a céllal, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa többek között a mobil irodában, az intelligens otthonban, az egészségmegőrzés vagy a fitnesz területén, vagy akár az okostelefon használatával történő kikapcsolódásban. E stratégia részeként a HONOR a Shanghai Jiaotong Egyetemmel közös sportlaboratóriumot hozott létre az innováció elősegítése érdekében, hogy a vállalat a fitnesz területén betöltött vezető szerepét tovább erősíthesse korszerű egészségügyi és fitnesz megoldások kifejlesztésével.

A Global CEO Tech Talkról további információkért, illetve a teljes panelbeszélgetés megtekintéséhez kérjük, látogasson el az alábbi linkre:

https://www.reuters.com/article/sponsored/entering-the-realm-of-sci-fi

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés