Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítója

Office

A Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítója

A Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítója

A Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának flash memóriákra specializálódott leányvállalata, a Kingston Digital, Inc. bejelentette, hogy 2016-ban 16 százalékos részesedést ért el az SSD-meghajtók globális piacán, amivel a Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítójává nőtte ki magát

A Forward Insights független piackutató cég összesítése alapján 2016-ban összesen 63 millió SSD került forgalomba világszerte, ebből közel 10,1 millió db származott a Kingstontól. Az értékesítési csatorna disztribútorokból, viszonteladókból, kiskereskedelmi forgalmazókból, rendszerépítőkből és szolgáltató cégekből áll.

kingston_2016_ssd_unit_market_share_diagram

„Az SSD-k iránti érdeklődés egyre növekszik, mivel a fogyasztók és a vállalati ügyfelek egyaránt látják, milyen előnyökkel jár a merevlemezek leváltása. A Kingston közel 30 éves működése óta értékesítési stratégiájának középpontjában a disztribúciós partnerei állnak. A velük ápolt kiváló kapcsolat segített abban, hogy a 2009-ben megjelent első meghajtónk óta világszerte erősödjünk az SSD-k piacán”

– mondta Tony Hollingsbee, a Kingston SSD üzletágért felelős vezetője.

Gregory Wong, a Forward Insights igazgatója és vezető elemzője az alábbiakat nyilatkozta: „Kutatásunk alapján tavaly az értékesítési csatornákon keresztül történő teljes forgalom 60%-a származott külső SSD-gyártóktól. A Kingston az ágazat élvonalában volt ebben a kategóriában.”

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés