Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Toshiba üzleti célra szánt Ultrabookja

Laptop

Bemutatkozott a Toshiba üzleti célra szánt Ultrabookja

A Toshiba Portégé Z10t egy új, leválasztható Ultrabook™ kifejezetten üzleti felhasználók számára.

A Toshiba, felismerve az üzletemberek egyre növekvő igényét egy kombinált laptop és táblagép iránti, a mai napon bejelenti Portégé Z10t notebookját. Ez a vékony, Windows 8 Pro alapú eszköz egy tartós, kényelmesen használható, erőteljes Ultrabook™, melyről egy mozdulattal válaszható le a praktikus, kézírást is felismerő táblagép. A Toshiba Portégé termékei híresek kiváló minőségükről, remek hordozhatóságukról, megbízhatóságukról, tartósságukról, és az üzleti felhasználók számára is a kívánt rugalmasságot nyújtják. A Toshiba Easy Guard funkciói garantálják a problémamentes használat élményét. Az új, kiválóan hordozható, 29,5 cm-es (11,6”) Full HD, fényes kijelzős Portégé Z10t 2013 harmadik negyedévében kerül a hazai boltokba.

Toshiba Portege Z10t_high res_with screen content

Kényelem és a remek használhatóság ötvözete

“A táblagépeket egyre többen használják üzleti célokra, és azt látjuk, hogy sokan visznek magukkal két eszközt: egy laptopot és egy tabletet.” – mondta Matt McDowell, a Toshiba Europe GmbH Digitális és Szolgáltatási Részlegének marketing igazgatója. “A Portégé Z10t-ben a kényelem és a remek használhatóság ötvöződik, így egyetlen eszköz képes minden professzionális igényt kielégíteni. Akár laptop, akár táblagép módban használjuk, biztosak lehetünk teljesítményében, melyet az Ultrabook technológia garantál.” A Portégé Z10t tabletként egy, számos feladatra nagyon kényelmesen használható eszköz, alkalmas például jegyzetelésre egy tárgyalás alkalmával, vagy akár böngészésre is útközben. Mindezek mellett, ha nagyobb mennyiségű adat bevitelére van szükség, az eszköz egyszerűen alakítható háttérvilágítással rendelkező, teljes méretű billentyűzettel ellátott laptoppá. A Portégé Z10t mindkét üzemmódban a legújabb, Ultrabookokhoz kifejlesztett Intel Core processzornak és a beépített, nagy sebességű SSD meghajtónak köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt.

Toshiba_Portege_Z10t_Prod_Full_Apr2013_04_screen content

Egyszerű menükezelés és adatbevitel

A menük kezelését és az adatbevitelt a Portégé Z10t számos különböző funkciója segíti. Laptop módban a felhasználó a fizikai és a virtuális billentyűzetet egyaránt használhatja. A menüket akár az érintőképernyőn ujjai mozgatásával, akár a többujjas érintőpaddal is kiválaszthatja. Amennyiben a munka során nagyobb precizitás szükséges, akkor ehhez az Accupoint eszköz nyújt segítséget. A Portégé Z10t táblagép funkciói közül kiemelkedő a böngészés közben is remekül használható, érzékeny, tízujjas érintőképernyő. Az opcionális digitalizáló tollal pedig vázlatokat rajzolhatunk a tablet kijelzőjére, pontosan egy adott területre kattinthatunk, illetve egyszerűen navigálhatunk a menürendszerben. A kézírás-felismerő funkció pedig kiváló segítséget nyújt, hogy rendet tehessünk írott jegyzeteink között, és azokat szerkeszthető dokumentumokká alakíthassuk.

Toshiba_Portege_Z10t_Prod_Full_Apr2013_09_screen content

A Toshiba Easy Guard funkciók intenzív mindennapi használatot tesznek lehetővé

A vékony és ultra mobil Portégé Z10t-et intenzív, mindennapos használatra, a Toshiba magas minőségi és megbízhatósági normáinak megfelelően tervezték, így az eszköz esetleges leesése esetén is a tárolt adatok sérülésének esélye lényegesen kisebb. Mindezeken túl a billentyűzet cseppálló¹, vagyis a ráhulló folyadékcseppek sem feltétlenül eredményeznek adatvesztést. A Portégé Z10t számos beépített biztonsági és adatkezelési funkciót tartalmaz: az Intel Anti-Theft megoldása a jogosulatlan használat veszélyeit csökkenti, a Trusted Platform Module (TPM) a helyben tárolt kritikus adatokat védi, az Intel vPro technológia pedig egy, a számítógép-használattal kapcsolatos veszélyek elkerülésére kifejlesztett biztonsági csomag. Az Intel vPro a legújabb biztonsági fenyegetések ellen nyújt további védelmet, valamint azt is lehetővé teszi, hogy az informatikai csoport szakemberei távolról ellenőrizzék a Portégé Z10t működését, szükség esetén azon karbantartást, frissítést vagy javítást végezzenek.

Toshiba_Portege_Z10t_Prod_Full_Apr2013_14_screen content

Legújabb csatlakozási technológiák

A Portégé Z10t felhasználói számára a mobilitás kulcsfontosságú, ezért az eszközt a legújabb szabványú, gyors és megbízható adatátvitelt lehetővé tevő kapcsolódási lehetőségekkel látták el. A perifériákkal való lényegesen gyorsabb adatátvitelt a beépített USB 3.0-ás csatlakozók biztosítják. A HDMI és RGB portok segítségével nagy kijelzőket is használhatunk, az Intel® Wireless Display technológia pedig az arra alkalmas tévékészülékre dokumentumok és multimédiás fájlok vezeték nélküli átvitelét teszi lehetővé. A gigabites vezetékes LAN csatlakozó mellett Portégé Z10t-ben a legújabb vezeték nélküli technológiákat támogató adapter is található, így a gyors adatátvitel érdekében HSPA és LTE szabványú mobil szélessávú eszközzel is rendelkezik.

Tények és adatok

Toshiba Portégé Z10t  –  Ultrabook™ és leválasztható tablet egy készülékben

  • 29,5 cm (11,6”) Full HD fényes érintőképernyő, teljes méretű, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, többujjas érintőpad, Accupoint és digitalizáló toll (egyes modellekben)
  • Legújabb Intel® processzor Ultrabookhoz
  • Legújabb SSD technológia
  • Csatlakozások: WiFi b/g/n vagy a/g/b/n, Bluetooth 4.0, opcionális Intel® Wireless Display és beépített HSPA és LTE modul; Tablet:  1x USB 3.0, HDMI® (micro), SD, Fejhallgató/Mik. kombó Billentyűzet: 1x USB2.0, HDMI, RGB, Gbit LAN
  • Üzleti segédeszközök: Trusted Platform Module (TPM v1.2), Intel® Active Management Technology, Intel®  Anti-Theft, Toshiba Eco segédszoftver
  • Szín: Fémes acélszürke
  • Méretek és tömeg: 299 x 220,5 x 16,9(eleje) / 19,9 (hátulja) mm; ~1,45 kg
  • Windows 8 Pro vagy Windows 8

 Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin