Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D gamer laptop a Toshibától

Laptop

3D gamer laptop a Toshibától

Újabb gyártó gondolt azokra a játékosokra, akik a metrón is tolnák a World of Warcraftot. Technikailag megtehetik, mivel itthon is végig 3G-s az alagút, gyakorlatilag megint csak a pénztárca szabhat határt vágyainknak.

A Toshiba újradizájnolt laptopja, a Qosmio X870 igazi erőgép, mely mindenféle olyan számítási műveletre lehet kiváló, melyhez kell a kraft, így nem csak játékban erős a gép, hanem akár videóvágásban is az élen járhat akkor, amikor megjelenik. Maga a készülék 17.3 colos 3D képernyővel rendelkezik, melynek felbontása 1080p. Ax X870 –ben a gyártó szerint a legfrissebb Intel proci fog ketyegni, ehhez társul egy meg nem nevezett nVidia videókártya, amiről csak annyit tudunk, hogy 3 GB memóriás lesz. Hogy minden elférjen az X870-ben, így a merevlemeze elérheti a 2 TB-ot is, de választhatunk majd olyan modellt is, melyben egy HDD-SSD hibrid merevlemez található. A gamer laptopban megtalálható lesz a Bluetooth 4.0, a négy darab USB 3.0-ás port (melyből kettő magában fogja foglalni a Toshiba Sleep-and-Charge technológiáját), de helyet kapott a HDMI kimenet, a Harman Kardon hangszórók, a LAN port és az opcionális Blu-ray író is.

Az új Toshiba laptopról a gyártó nem közölt hivatalos információkat, így csak a brit TechDigest állításaira hivatkozhatunk, mely oldal szerint pedig valamikor nyáron jelenik meg az úgy gamer notebook, melynek árát még csak megbecsülni se merjük tudjuk.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés