Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szoftver garantál egyenletes színminőséget

Laptop

Új szoftver garantál egyenletes színminőséget

A Xerox új színkezelő szoftvercsomagot vezetett be, amelyet a Xerox DocuColor 7000AP/8000AP digitális nyomdagépeihez kínál, így biztosítva az egyenletes színminőséget és a termelékenység növelését.

Az Automated Color Quality Suite és annak különféle automatizált alkalmazásai gyorsabb gépbeállítást, megnövekedett termelési időt, fejlettebb színstabilitást- és illesztést, valamint kevesebb kezelési hibát eredményeznek.

A Xerox FreeFlow Print Server 7.0-ával együtt elérhető új megoldásokat a beépített spektrofotométer biztosítja. Ez az eszköz méri a nyomatok színjellemzőit a Xerox 7000AP/8000AP papírútján. A profilkészítő technológiai fejlesztéseknek köszönhetően pontos, telített színeket, valamint egyenletes, kiegyensúlyozott semleges színeket kapunk. Az árnyékos részletek is kiváló minőségben jelennek meg, a hangsúlyos területek pedig lágyak lesznek.

A Xerox csomagja tartalmazza a Variable Gloss Management programot is, amely csökkenti a digitális nyomatokon megjelenő sötét színek fényét. A nyomdászok ezentúl a fotók leképezésénél beállíthatják a kívánt fényességi szintet és megjelenést, minden egyes munka esetében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés