Connect with us

technokrata

Új multifunkciós nyomtatócsalád a Xeroxtól

Laptop

Új multifunkciós nyomtatócsalád a Xeroxtól

A Xerox Magyarország Kft. új, színes multifunkciós nyomtatócsaládot vezetett be a piacra. Az új termékekkel a cégek remekül kihasználhatják az informatikai beruházásaikban rejlő lehetőségeket. A WorkCentre 7400 sorozat kiváló színeket garantál, miközben beépített funkciói segítenek költségeket, energiát és helyet spórolni.

A nyomtatócsalád WorkCentre 7425/7428/7435 berendezéseivel e-mailbe, faxba és PDF-be is szkennelhetünk akár 1200 x 2400 dpi-s felbontással. A nyomtatók a Xerox Emulsion Aggregate High Grade (EA-HG, emulzió-aggregációs magas fényű) tonerét használják, amely kisebb és tömörebb tonerrészecskékből épül fel, ezáltal a multifunkciós berendezések élénk színeket és finomabb vonalakat biztosítanak. A WorkCentre 7400 termékcsalád Print Around funkcióval is rendelkezik, amely gondoskodik róla, hogy az esetlegesen felfüggesztett feladatok ellenére más nyomtatási munkák zavartalanul folytatódjanak, elősegítve ezzel a folyamatos munkamenetet.

A WorkCentre 7400 termékcsalád számos beépített alkalmazással rendelkezik, amelyek között megtalálható a hozzáférés-korlátozást biztosító Auditron, valamint a Xerox Standard Accounting, amely irányítja és ellenőrzi a színhasználatot, lehetővé téve, hogy a felhasználók a színek mennyiségének, illetve alkalmazási helyének és idejének megadásával szabályozzák a költségeket.

A WorkCentre 7400 sorozat berendezései percenként akár 35 oldalt nyomtatnak és másolnak színesben és fekete-fehérben, és több mint 5.000 lapos papírkapacitással, valamint számos befejezési funkcióval – például füzetkészítés és lyukasztás – rendelkeznek, így ideálisak nagy irodák számára. A Xerox Extensible Interface Platformjának (EIP) segítségével a független szoftverkereskedők és -fejlesztők a felhasználói kezelőfelületről könnyedén elérhető, testre szabott alkalmazásokat hozhatnak létre. Mindezzel jelentős időt takaríthatnak meg, és leegyszerűsíthetik a gyakran ismétlődő feladatok elvégzését a felhasználók számára.

Az új WorkCentre család energiatakarékos üzemmódban mindössze 2 watt energiát fogyaszt, ami jelentősen kevesebb, mint a legtöbb színes lézernyomtató esetében. A multifunkciós berendezések ezenkívül biomasszából készült műanyag alkatrészeket tartalmaznak, amelyek gyártása során 16 százalékkal kevesebb szén-dioxid keletkezik.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu