Connect with us

technokrata

Rengeteg újdonság a Canontól

Laptop

Rengeteg újdonság a Canontól

A Canon számos új videókamerát, fényképezőgépet, illetve egyéb terméket jelentett be.

A japán gyártó útjára indította kibővített Legria kamerakínálatát, mely négy új modellt vonultat fel. A lelkes videó amatőrtől a családi esemény rögzítéséhez egyszerű eszközt keresőkön át a közösségi hálózatokat építőkig mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt: a Legria sorozat most minden pénztárcához a megfelelő modellt kínálja. A bővített Legria kínálatban három új nagyfelbontású (High Definition – HD) sorozat – a Legria HF S, a Legria HF M és a Legria HF R sorozat – és az új Legria FS300 normál felbontású (SD) készülék található. 

#img1#

Új PowerShot modellek
Az újdonságok között megtalálhatók a Canon új PowerShot A495 és PowerShot A490 típusú, megfizethető és felhasználóbarát, mindennapi használatra készült kompakt digitális fényképezőgépei. Az új modellek a népszerű PowerShot A480 gépet váltják. Ezüst (mindkét modell), vörös és kék (csak a PowerShot A495) színben kaphatók, mindkét modell 10 megapixeles felbontású képérzékelővel és eredeti 3,3x-os optikai zoommal készül, így nagyméretű, részletgazdag képek készíthetők. Az Intelligens Auto üzemmód automatikusan felügyeli a képbeállításokat, és a 2,5 colos képátlójú kijelzővel egyszerű a képkivágás, a kép rögzítése és megosztása.

#img2#
 
A Canon szintén most indítja útjára a PowerShot A3100 IS és a PowerShot A3000 IS modelleket, két új, kompakt digitális fényképezőgépet. A DIGIC III képfeldolgozással a PowerShot A3100 IS és PowerShot A3000 IS kiemelkedő teljesítményt nyújt és hatalmas értéket képvisel. Mindkét modell új, vékony és könnyű, formára vonzó, a kiemelkedő külsőben egy sor intelligens technológiai megoldással. A PowerShot A3100 IS kék, vörös és ezüst változatban készül, a PowerShot A3000 IS pedig ezüst színű, és a szélén enyhén fekete. Az új modellek a jelenlegi PowerShot A1100 IS modellt követik.

#img3#

Canon EF 70-200 mm f/2.8L IS II USM:
A vállalat új termékkel bővíti nagy sikerű L-sorozatát is az új EF 70-200mm f/2.8L IS II USM telefotó zoom objektív piaci indításával. Az objektív a  népszerű EF 70-200mm f/2.8L IS USM utóda, minden területen jobb teljesítménnyel. A belső optikai rendszer újragondolása mellett az objektív szerkezet is átalakult a felhasználók visszajelzéseinek figyelembevételével, így egy egyszerre robusztus és megbízható, valamint optikailag fejlett objektív készült.

#img4#

Canon PC-D440
A Canon szintén most jelentette be új, sokoldalú és kisméretű asztali digitális másológépét. A készülék automatikus kétoldalas nyomtatásra képes a beépített duplex egységnek köszönhetően, tökéletesen kiszolgálva az otthoni és kisirodai felhasználók igényeit. A PC-D440, amely a Canon PC-D320 és PC-D340 készülékeket váltja le, további energia, idő és költség megtakarítást teszi lehetővé. Ideális olyan kisvállalkozások számára, ahol gyakran másolnak és ritkábban olvasnak be vagy nyomtatnak ki dokumentumokat. A PC-D440 minden olyan fontos funkcióval rendelkezik, amivel hatékony másolást és nyomtatást tesz lehetővé: többek között igen gyorsan üzemkész állapotba áll alvó módból, és minden-az-egyben tonerkazettával rendelkezik, ami lehetővé teszi a költséghatékony használatot.

#img5#Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin