Connect with us

technokrata

A Sun bemutatta a Java Store-t

Laptop

A Sun bemutatta a Java Store-t

A 2009-es JavaOne konferencián a Sun Microsystems első alkalommal mutatta be a nyilvánosságnak a Java Store portált. A sokoldalú disztribúciós csatornán a fejlesztők közvetlen kapcsolatba léphetnek a világ mintegy 800 millió Java-technológiát alkalmazó számítógépes felhasználójával.

Az ügyfélcentrikus webáruházban a vásárlók tetszés szerint böngészhetik és vásárolhatják meg a Java, valamint JavaFX- alapú alkalmazásokat. A Java Store olyan hálózati szolgáltatás-portfólió, amely egyedi értékesítési csatornát kínál a vásárlók elérésére, és emellett az innovatív új tartalmak értékesítésén keresztül új bevételi lehetőségeket is teremt a vállalat számára.

A Sun bejelentette, hogy már elkezdődött a Java Store egyéni bétatesztje, és a portál még az idén elérhetővé válik minden egyesült államokbeli Java-felhasználó számára. A fejlesztők már elkezdhetik beküldeni a Java Warehouse-ba a Java Platform Standard Edition (Java SE) és JavaFX verzióra fejlesztett alkalmazásokat, amelyek később elérhetővé válnak a Java Store-ban.

A JavaFX platformon létrehozott  Store a Java futásidejű környezetén (JRE) keresztül automatikusan jut el a végfelhasználókhoz. A világszerte több mint 800 millió számítógépes Java-felhasználó a Java Store portálon keresztül rövidesen egyszerűen és biztonságosan fedezheti fel és vásárolhatja meg a neki tetsző Java-alkalmazásokat, illetve tartalmakat. A Java Store webáruházban személyes hatékonyságnövelő, üzleti, közösségi háló- és szórakoztató szoftverek találhatók, amelyek egyszerű és intuitív felhasználói felületen keresztül érhetők el. A Java Store segítségével a felhasználók biztonságosan, egyszerű egérműveletekkel közvetlenül számítógépükre telepíthetik az alkalmazásokat, ami az eddiginél jóval egyszerűbb folyamatot jelent.

A fejlesztők a Java Warehouse tárhelyre küldhetik be a Java Store-ban terjeszteni kívánt alkalmazásokat. A Java Warehouse különlegessége abban rejlik, hogy az ügyféloldali megjelenítéstől (pl. böngésző, számítógép, mobiltelefon, tévékészülék) függetlenül támogatja a Java-alkalmazások aggregációját, kezelését és elosztását. A Sun a számítógép-központú Java Store-t felügyeli, a mobil- és a tévészolgáltatók a Java Warehouse-ból kiváló minőségű alkalmazásokat szerezhetnek be meglévő, egyedi márkajelzésű ügyfélhálózatukhoz.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin