Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sun bemutatta a Java Store-t

Laptop

A Sun bemutatta a Java Store-t

A 2009-es JavaOne konferencián a Sun Microsystems első alkalommal mutatta be a nyilvánosságnak a Java Store portált. A sokoldalú disztribúciós csatornán a fejlesztők közvetlen kapcsolatba léphetnek a világ mintegy 800 millió Java-technológiát alkalmazó számítógépes felhasználójával.

Az ügyfélcentrikus webáruházban a vásárlók tetszés szerint böngészhetik és vásárolhatják meg a Java, valamint JavaFX- alapú alkalmazásokat. A Java Store olyan hálózati szolgáltatás-portfólió, amely egyedi értékesítési csatornát kínál a vásárlók elérésére, és emellett az innovatív új tartalmak értékesítésén keresztül új bevételi lehetőségeket is teremt a vállalat számára.

A Sun bejelentette, hogy már elkezdődött a Java Store egyéni bétatesztje, és a portál még az idén elérhetővé válik minden egyesült államokbeli Java-felhasználó számára. A fejlesztők már elkezdhetik beküldeni a Java Warehouse-ba a Java Platform Standard Edition (Java SE) és JavaFX verzióra fejlesztett alkalmazásokat, amelyek később elérhetővé válnak a Java Store-ban.

A JavaFX platformon létrehozott  Store a Java futásidejű környezetén (JRE) keresztül automatikusan jut el a végfelhasználókhoz. A világszerte több mint 800 millió számítógépes Java-felhasználó a Java Store portálon keresztül rövidesen egyszerűen és biztonságosan fedezheti fel és vásárolhatja meg a neki tetsző Java-alkalmazásokat, illetve tartalmakat. A Java Store webáruházban személyes hatékonyságnövelő, üzleti, közösségi háló- és szórakoztató szoftverek találhatók, amelyek egyszerű és intuitív felhasználói felületen keresztül érhetők el. A Java Store segítségével a felhasználók biztonságosan, egyszerű egérműveletekkel közvetlenül számítógépükre telepíthetik az alkalmazásokat, ami az eddiginél jóval egyszerűbb folyamatot jelent.

A fejlesztők a Java Warehouse tárhelyre küldhetik be a Java Store-ban terjeszteni kívánt alkalmazásokat. A Java Warehouse különlegessége abban rejlik, hogy az ügyféloldali megjelenítéstől (pl. böngésző, számítógép, mobiltelefon, tévékészülék) függetlenül támogatja a Java-alkalmazások aggregációját, kezelését és elosztását. A Sun a számítógép-központú Java Store-t felügyeli, a mobil- és a tévészolgáltatók a Java Warehouse-ból kiváló minőségű alkalmazásokat szerezhetnek be meglévő, egyedi márkajelzésű ügyfélhálózatukhoz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés