Connect with us
Hirdetés

technokrata

Vadonatúj termékekkel indul a HUAWEI saját webshopja Magyarországon

HUAWEI

Dotkom

Vadonatúj termékekkel indul a HUAWEI saját webshopja Magyarországon

Vadonatúj termékekkel indul a HUAWEI saját webshopja Magyarországon

Az ingyenes kiszállítás mellett igazi slágertermék is elérhető a kínálatban

Teljesen új termékekkel indult el a HUAWEI magyarországi webáruháza, ahol a gyártó valamennyi saját eszköze elérhető. Olyan, elsőként csak itt kapható újdonságok is megtalálhatóak az áruház kínálatában, mint a különleges, rúzsnak álcázott FreeBuds Lipstick fülhallgató, emellett elérhető még az újonnan bemutatkozott Sound Joy hordozható hangszóró is. A megvásárolt termékeket pedig ingyenesen szállítják házhoz a felhasználóknak.

Elindult a HUAWEI saját, magyar nyelvű webshopja. A www.huawei-store.hu webcímen elérhető áruházban a gyártó fogyasztói üzletágának teljes portfoliója elérhető és megvásárolható, egyszerű, gyors, biztonságos online fizetéssel. Az online áruházban megvásárolt termékeket – megkötések nélkül – gyorsan és ingyenesen szállítják ki. Így bárki könnyedén hozzáférhet az okostelefonok, okosórák, fülhallgatók, notebookok, okosmérlegek széles választékához.

A webáruházban a HUAWEI legfrissebb, az elmúlt hetekben bemutatott termékei is elérhetőek, mint a nova 9 okostelefon és a MateBook 14 notebook. A termékek között megtalálható az napokban debütált WATCH GT 3 okosóra is, amely klasszikus karórákra emlékeztető dizájnnal, nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával rendelkezik. De a 2021. decemberében megjelenő Sound Joy hordozható hangszóró is fellelhető a kínálatban, amely kiváló hangzás és hiteles hangélmény mellett, nagykapacitású akkumulátorával 26 órányi lejátszást tesz lehetővé.

Karácsonyi slágergyanú a kínálatban: vörös rúzs, ami fülhallgató

A legfrissebb újdonság pedig a vörös rúzsnak álcázott FreeBuds Lipstick fülhallgató, amely januárig kizárólag a HUAWEI webruházában érhető el, és csak később kerül a kiskereskedelmi forgalomba. A fülhallgató egyedi formatervezése mellett kiváló kiegészítőként szolgál az utcán és az irodában egyaránt. Támogatja a Bluetooth 5.2-t és aktív zajszűréssel rendelkezik. Egyetlen töltéssel 2,5-4 órányi zenehallgatást is bír, miközben a rúzsformában díszelgő akkumulátorként funkcionáló tokkal ez az időtartam 20-22 órára növelhető.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés