Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb Mio Moov modell már TMC-vel kapható

Laptop

A legújabb Mio Moov modell már TMC-vel kapható

A Mio Technology, a GPS navigációs rendszerek világviszonylatban és Közép-Kelet Európában vezető gyártója, Magyarországon is bemutatta a Mio 310-es új modelljét.

A beépített TMC (Traffic Message Channel, vagyis Forgalominformációs Csatorna) antennának köszönhetően az új készülék olyan a közlekedési információkról is tájékoztatja a vezetőket, amelyek segítségével a sofőrök elkerülhetik a forgalmi dugókat, a lezárt utakat vagy a friss baleseteket. Az adatok feldolgozásával a Mio Moov új útvonalat ajánl fel, mellyel könnyebbé és stresszmentesebbé teheti az utazást.

A TMC szolgáltatások az alábbi országokban elérhetőek: Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Norvégia, Spanyolország, Svédország, Nagy-Britannia, Amerikai Egyesült Államok és Kanada.

A teljes MIO Moov termékcsaládhoz hasonlóan ez a modell is tartalmazza a Mio More szolgáltatáscsomagját, és a 38 európai ország térképét kínáló legújabb Mio Map szoftvert is.

A NavPix segítségével a felhasználók fotókat tölthetnek le beépített GPS koordinátákkal, így a Mio Moov 310 elnavigálja őket a fényképes célpontokhoz is. A MioMore Desktop szoftvere több mint 1 millió koordinátákkal ellátott fotót tárol épületekről és érdekes helyekről, melyek ingyenesen letölthetőek a Flickr(TM) és a NavPix weboldalakról.

A SiRFInstantFixII technológia a készülék bekapcsolásakor előre kiszámítja a műholdak állását, így a GPS jelek segítségével akár 5 másodperc múlva is indulhat az útvonaltervezés.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés