Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Cisco új funkciókkal bővíti adatközponti portfolióját

Laptop

A Cisco új funkciókkal bővíti adatközponti portfolióját

A Cisco olyan továbbfejlesztett funkciókat mutatott be adatközponti termékportfóliójához, amelyekkel hatékonyabb adatvédelem és nagyobb hibatűrés érhető el, továbbá csökkenthető a tárolóhálózatok (SAN-ok) költsége és összetettsége. A fejlesztések a Cisco MDS 9000 sorozatra – a 9506, 9513, 9509 Multilayer Directors és 9222 Multilayer Fabric Switch termékekre terjednek ki.

Az új funkciókkal az IBM System z nagygépes tárolókörnyezetet, valamint nyílt rendszerű SAN-okat használó ügyfelek nagyobb távolságokon is fokozott biztonságot és gyorsabb adatforgalmat érhetnek el.

Az új megoldás illeszkedik a Cisco Data Center 3.0 stratégiájába, amelynek révén a változó üzleti igényekre gyorsan reagáló, új generációs adatközpontok építhetők ki.

Az IBM-mel közösen kifejlesztett, és az IBM z/OS Global Mirror rendszereket használó ügyfelekre optimalizált megoldás felgyorsítja a WAN hálózaton nagy távolságokban lebonyolított adatforgalmat. Kisebb sávszélességet igényel, csökkenti a frissítések időigényét, és szükségtelenné teszi a drága és külön csatornabővítést igénylő termékeket.

A Cisco TrustSec Fibre Channel Link Encryption kapcsolattitkosítási technológia a piacon elsőként ad választ az adatok épségének és a személyes adatok védelmének kényes kérdéseire. Ez egy olyan hardveres alapú megoldás, amely működés közben portonként engedélyezhető anélkül, hogy kedvezőtlenül befolyásolná a teljesítményt. Az ügyfelek titkosíthatják a saját adatközpontjaik biztonságos határain kívülre küldött, így például az adatközpontok között forgalmazott adataikat. A legmagasabb szintű biztonságot megkövetelő ügyfelek, mint például a védelmi vagy hírszerzési szervezetek a technológiát akár az adatközponton belül is alkalmazhatják, így a switchek közötti teljes adatforgalmat is titkosíthatják. A megoldás mind a FICON (IBM Fibre Connectivity), mind pedig a nyílt rendszerek adatait titkosítja.

A Cisco MDS 9000 I/O Accelerator a piac első SAN-alapú intelligens tárolóhálózati alkalmazása. Olyan biztonsági mentési és adat-visszaállítási megoldásokat kínál, amelyek költséghatékonyak, ugyanakkor az eddigieknél gyorsabbak, rugalmasabbak, és gondoskodnak a létfontosságú rendszerelemek rendelkezésre állásáról. Az IOA szolgáltatás lemezes vagy szalagos hardverre és bármilyen adattovábbító protokollra (FC vagy FCIP) alkalmazható, függetlenül az adott eszköz fizikai helyétől (mivel közvetlenül a WAN- vagy MAN-hálózathoz kapcsolódik).

A Cisco SAN Fabric Manager szoftverrel az eddiginél több eszköz felügyelhető. Ennek köszönhetően minden egyes Fabric Manager csomópontról akár 15 ezer eszköz is menedzselhető, és riportolás céljából akár 10 csomópontot összevonva kezelhetőbbé tehetők a nagyméretű tárolókörnyezetek



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés