Connect with us

technokrata

Mégsem lesz Nintendo Switch Pro

nintendo

Kütyük

Mégsem lesz Nintendo Switch Pro

Mégsem lesz Nintendo Switch Pro

Generációközi frissítés helyett a kézikonzol valódi utódján dolgozhat a vállalat.

Hihetetlenül hangzik, de idén március elején már hatéves lesz a Nintendo Switch, és bizony egyre gyakoribb beszédtéma a játékosok körében, hogy időszerű volna frissíteni az eredetileg sem a teljesítményével hódított kézikonzolt.

A Digital Foundry év végi podcastjében újból előkerült a téma, a csatornánál dolgozó John Linneman pedig elárulta, hogy egyes játékfejlesztőkkel folytatott beszélgetései alapján a Nintendo tényleg tervezett egy generációközi frissítést a konzolból. A média által Switch Pro néven emlegetett eszközről 2021 környékén pletykáltak a legintenzívebben, azonban a kérdéses évben csak az OLED-kijelzős Switchet dobta piacra a gyártó.

Linneman információ szerint a Switch Prót ismeretlen okból már rég kukázta a Nintendo, az illetékesei mégsem tartották jó ötletnek a kisebb generációközi frissítést, helyette a Switch második generációs változatának fejlesztésére kezdtek koncentrálni. Az újságíró benyomása szerint már nincs túlságosan távol a hardver bemutatása, ő nem lepődne meg, amennyiben akár egy éven belül, de legkésőbb 2024-ben elérhetővé válna a masszívan erősebb Nintendo Switch 2.

Forrás: ORIGO


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu