Connect with us

technokrata

A Canon bemutatta legújabb SXGA+ projektorát

Laptop

A Canon bemutatta legújabb SXGA+ projektorát

A Canon bemutatta új XEED SX800 modelljét, amellyel belép a nagyfelbontású kivetítők piacára.

A belépő szintű, nagyteljesítményű SXGA+ projektor kedvező áron kínálja a nagyfelbontású képek kivetítését. A Canon három kulcsfontosságú technológiájának – az új LCOS paneleknek, a Canon AISYS optikai rendszernek, valamint az újonnan bevezetett Canon 1.5x zoom vetítő objektívnek – köszönhetően a képminőség, a teljesítmény és a tartósság az új modellek legjellemzőbb tulajdonsága.

Az SX800 ideális a részletes prezentációk – például műszaki rajzok, aprólékos műalkotások vagy nagyfelbontású (HD) filmek – bemutatására, mivel meglepő tisztasággal és pontossággal vetít kiváló, nagyfelbontású (1400×1050 képpontos) SXGA+ képet. A lámpa 3000 lumen fényerőt biztosít, az élén színek és a természetes, valósághű képek vetítése pedig a 900:1 kontrasztaránynak köszönhető.

“Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni az SXGA+ projektorokat. A hagyományos XGA kivetítőkkel szemben a képminőség és élesség tekintetében egyértelműek az előnyök. A nagyfelbontású képet adó számítógépek korában az SXGA+ projektor nem luxuscikk többé, hanem használati eszköz. Legújabb termékünk ráadásul igen kedvező áron érhető el” – mondta Alan Dempster, a Canon Europe európai termékspecialistája.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

huawei

Dotkom

Teljesen megújul a Huawei közösségi oldala

2021. január 25. hétfő

Dotkom

Az alaprendszerek újjászületése

2021. január 25. hétfő
eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone

Műszaki Magazin