Connect with us

Hirdetés

technokrata

100 millióval az oktatásért

Laptop

100 millióval az oktatásért

A Kulcs-Soft Számítástechnika Zrt. a 2008/2009-es tanévben is folytatja iskolatámogatási programját. Ennek keretében olyan közép-, és felsőoktatási intézményeket támogat, ahol ügyviteli oktatás folyik.

A 2003-ban létrehozott 100 millió forintos alapból eddig több mint 400 pályázó iskola diákja számára nyílt lehetőség, a Kulcs-Soft ügyviteli programjainak oktatási célból történő ingyenes használatára. Az idei tanévig ez a szám tovább bővült, így szeptembertől még több diák használja már a programokat.

A Kulcs-Soft célja felhívni a figyelmet a gyakorlatorientált képzés fontosságára. Feladatának tartja, hogy megismertesse a diákokkal a modern ügyviteli szoftverek használatát. Így a támogatott intézmények segítséget kapnak abban, hogy élet-, és versenyképes szakembereket neveljenek a munkaerőpiac számára.

A cég üzemkész dobozos termékei megoldást kínálnak az ügyvitel teljes területén, de alapvetően három fő területet céloznak meg. A diákok a készletnyilvántartási és számlázási, a könyvelési illetve a bér- és munkaügyi rendszerek segítségével sajátíthatják el az ügyvitel gyakorlatát. Amennyiben igény van rá, a cég munkatársai aktívan közreműködnek a termékek oktatásában, megismerésében, azzal, hogy életszerű, gyakorlati példák segítségével mutatják be az ügyviteli szoftverek hasznát, fontosságát.

Kölcsönös előnyökkel működik a Kulcs-Soft és az intézmények kapcsolata. A cég aktívan bekapcsolódik a jövőbeli ügyfeleik oktatásába, az intézmények pedig segítséget kapnak az elméleti oktatás lehetőségeinek kiszélesítéséhez. Mindez a diákoknak kedvez a leginkább, hiszen a mai világban már hozzátartozik egy ügyviteli szakember versenyképességéhez, hogy otthonosan kezelje a szoftvereket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés