Connect with us

Hirdetés

technokrata

Citrix-Novell – virtualizáció, még magasabb fokon

Laptop

Citrix-Novell – virtualizáció, még magasabb fokon

A Citrix és a Novell együttműködése javítja a vállalati virtualizációt.

A Citrix Systems és a Novell olyan virtualizációs megoldásokat fejlesztenek, amelyek jobban együttműködnek a meglévő informatikai környezettel, és a megfelelő virtualizációs megoldás kiválasztását segítő új értékelőeszközöket is létrehoznak. A Novell SUSE Linux Enterprise Server jelenleg az egyetlen Citrix Ready minősítéssel rendelkező szerver operációs rendszer. „Jobban integrált vállalati szintű megoldásokat kínálunk, amelyekkel megalapozottabb döntések hozhatóak az adatközponti virtualizációról.” – mondta Joe Wagner, a Novell globális szövetségekért felelős alelnöke és vezérigazgatója.

A két vállalat között létrejött megállapodás arra is kiterjed, hogy az a több mint 4500 vállalati alkalmazás, amely Novell Ready for SUSE Linux Enterprise Server tanúsítással rendelkezik, mostantól Citrix Ready közösségi tanúsítványt is kap, amennyiben a SUSE Linux Enterprise Server a XenServer vendéggépeként fut. A két vállalat közös műszaki támogatást is biztosít ügyfeleinek. Emellett a Citrix részt vesz a PlateSpin Recon for Assessment Programban, így a Citrix Solution Advisor (CSA) értékesítési partnerek és a vállalat belső szolgáltató részlege is a Novell PlateSpin megoldásokkal kínálhat virtualizációt és kiszolgálókonszolidációt.

A SUSE Linux Enterprise és a XenServer közötti együttműködés, amely rendelkezik YES Certified tanúsítvánnyal a Novell virtualizációs kompatibilitási programja keretében már elérhető. A PlateSpin Recon Assessment program két hónapon belül minden Citrix CSA partner számára elérhető lesz



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés