Connect with us

technokrata

Túlélő horror játéksorozat

Laptop

Túlélő horror játéksorozat

Dead Space: sci-fi világban játszódó, túlélő horror játék.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy vadonatúj, sci-fi világban játszódó, túlélő horror játéka, a Dead Space október 31-én jelenik meg Észak-Amerikában és Európában Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. A Dead Space garantált rettegést tartogat a játékosoknak idén Halloweenre!

A távoli jövőben játszódó történetben a földiek természeti kincsek iránti vágya fő motivációjává vált a mélyűr felfedezésének. Hatalmas, magánszemélyek által birtokolt és üzemeltett bányászhajók, úgynevezett “bolygótörők” járják a planétákat, hogy kifinomult eszközökkel, városméretű sziklákat bányásszanak ki, melyekből különböző elemeket és nyersércet állítanak elő. Amikor a híres bolygótörővel, az USG Ishimurával megszakad a kapcsolat, Isaac Clarke rendszermérnököt küldik ki a probléma felderítésére. Miután feljut a hajó fedélzetére, Isaac rájön, hogy a személyzet egy ősi, ellenséges idegen fajt bolygatott fel mélyen a bolygó felszíne alatt, akik már fel is jutottak az űrhajóra. Fegyvertelenül, egyedül és rettegve, a magányos mérnök vállát nem csupán az egyszerű túlélés terhe nyomja, vissza kell zárnia az idegen iszonyatot a sötét sziklába!

„A túlélő horror játékok lényege egy félelmetes és mélységesen személyes történet átélése.” – mondta Glen Schofield, gyártásvezető – A Dead Space fejlesztése alatt mindvégig egy egyszemélyes thriller létrehozására törekedtünk, ahol az idegen, sötét környezetnek köszönhetően a játékost igazi hidegrázós, klausztrofóbiás érzés fogja el, miközben borzalmas ellenségek követik minden lépését. Halloween a tökéletes időpont arra, hogy az EA megadja mindazt a rettegést és szorongást a horror rajongóknak, ami egész éjjel ébren tartja majd őket.”

A Dead Space fejlesztését az EA Redwood Shores végzi, és egyelőre nem sorolta be sem a PEGI, sem pedig az ESRB.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin