Connect with us

Hirdetés

technokrata

OpenOffice.org 2.0.4 – magyarul

Laptop

OpenOffice.org 2.0.4 – magyarul

Hatodik születésnapját új kiadással ünnepli az OpenOffice.org.

Az eltelt hat év alatt több mint 70 millió programletöltést regisztráltak a központi honlapról. Ezt a számot tovább növeli az egyéb letöltési források (Linux disztribúciók, egyedi terjesztések) letöltési és értékesítési adatai, valamint a különféle magazinok (CD és DVD mellékletek) és a CD küldő szolgálatok eladási adatai.

Az OpenOffice.org 2.0.4 egy nyílt forráskódú, ingyenes irodai programcsomag, amely alkalmas szövegszerkesztési, táblázatkezelési, bemutatókészítési, adatbázis-kezelési és rajzolási feladatok megvalósítására számos operációs rendszer alatt. A programcsomag a kor igényeinek megfelelő eszköz, amelynek működése nagymértékben hasonlít a kereskedelmi forgalomban lévő hasonló célú programcsomagokhoz. De azokkal ellentétben, az OpenOffice.org teljesen ingyenes és szabadon használható tetszőleges számú számítógépen, bármilyen célra, magánszemélyek és vállalkozások esetében egyaránt.

Az OpenOffice.org fejlesztését a Sun Microsystems végzi több céggel és az OpenOffice.org önkéntes közösségével együttműködve. Magyarországon a honosítást és fejlesztést az FSF.hu Alapítvány koordinálja a Sun Microsystems Magyarországgal karöltve, szintén az önkéntes közösség segítségével. Az OpenOffice.org technikai támogatása önkéntes, közösség alapú és nem garantált.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés