Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a megújult Nero

Laptop

Letölthető a megújult Nero

Újfent frissült az egyik legnépszerűbb CD- és DVD-író szoftvercsomag, melyet bárki kipróbálhat.

A Nero-t bizonyára senkinek sem kell bemutatni: a CD- és DVD-írás terén etalonnak számító alkalmazás hatos változata már több mint egy éve van jelen a piacon. A kezdeti gyerekbetegségek kinövésével lassan méltóvá vált a korábbi, nagysikerű 5-ös verzióhoz. A 6-os Nero sikerét az is jelzi, hogy az egyes változatokat a Terminal olvasói közül is sokkal többen töltötték le, mint az ötös széria különböző variánsait. A fejlesztők nemrég egy újabb frissítéssel hálálták meg a szoftvert használók érdeklődését.

A nemrégiben kiadott 6.6-os szoftvercsomag több tekintetben bővülést hozott. Legfontosabb újítása, hogy támogatja a rövid kivezetéseket (short lead out), ami két szempontból is előnyös. Egyrészt akár 80 másodpercnyi írásidő is megspórolható az alkalmazásával, másrészt akár 12 MB-tal több tárhely maradhat a lementendő adatok számára. Megújult a Nero Vision Express is, melyet a fejlesztők teljesen átnéztek, ennek eredménye a 3-as változat integrálása a csomagba. A korábbi verziókban megjelent funkciók (Windows XP SP2 és DVD túlírás támogatása) természetesen a mostaniból sem maradtak ki. A héten egy még frissebb, a 6.6.0.14-es verzió vált elérhetővé.

A kétrétegű DVD-ket is kezelni képes szoftvercsomag minimális gépigénye egy 300 MHz-es Pentium II-es és 64 MB-nyi operatív tár, de ha minden funkcióját ki akarjuk maradéktalanul használni, akkor már egy 1,6 GHz-es processzorra és legalább 128 MB-nyi memóriára lesz szükségünk. A szoftvercsomag demo változata letölthető a Terminal Download szerveréről is; a programcsomag részletes ismertetése pedig a Kapcsolódó cikkek alatt található linken tekinthető meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés