Connect with us

Hirdetés

technokrata

Revolution Software: nagy előrelépés a kisvállalkozások számára

Laptop

Revolution Software: nagy előrelépés a kisvállalkozások számára

Piacon a Revolution számlázó szoftverek újabb verziója.

A Revolution Software a napokban dobta piacra a kisvállalkozói „Iroda Sorozat” szoftvercsalád számlázó programjainak legújabb, 4.0-ás verzióit, amelyek nagy előrelépést jelentenek a még gyorsabb számlázás és bizonylat-kiállítás, a számos új kényelmi funkció, a még áttekinthetőbb programfelület, valamint a felsőkategóriás számlázó programokba épített komplett kereskedelmi folyamat-kezelés révén. Az uniós elvárásoknak megfelelő, negyedik generációs számlázó programok értékesítésétől a Revolution a kis- és középvállalkozások körében az ügyviteli szoftverek használatának irányába tapasztalható lassú, de jól érezhető elmozdulás további erősödését várja.

A Revolution becslése szerint ma Magyarországon mintegy 80-100.000 cég és egyéni vállalkozó használ valamilyen számlázó programot. A Revolution Iroda Sorozatának számlázó szoftvereit – köztük a legnépszerűbb Számla Numero 1., Számla Numero 2. és SzámlaVarázsló programokat – már több mint 12.000 egyéni vállalkozó, mikro- és kisvállalat használja országszerte.

2004-ben a vállalat jelentős növekedést tapasztalt a kisvállalkozói iroda-szoftverek, elsősorban a számlázó szoftver-eladások terén. Az uniós csatlakozás óta a cég számlázó szoftver-értékesítése az előző évhez képest 32%-kal -, a cég upgrade eladásai, azaz a már meglévő ügyfelek uniókonform programverziókra történő szoftverfrissítései pedig még ennél is jelentősebb mértékben, az előző év hasonló időszakához képest közel tízszeres mértékűre nőttek. Ennek hátterében elsősorban az európai uniós csatlakozás áll, amely a számlakiállítás módjában is változást hozott. A csatlakozást követően számos új adat számlán való feltüntetése kötelezővé vált, átalakult az előlegszámla, más adatok szerepeltetése pedig (például vállalkozói igazolvány számának feltüntetése) a megváltozott adóbefizetési kötelezettségek miatt a vállalkozások egy részénél ajánlott, hiszen elmulasztása plusz adóelőleg-, illetve áfabefizetést von maga után.

„Nem elhanyagolható tényező a kis- és középvállalkozások körében az ügyviteli szoftverek használatának irányába tapasztalható lassú, de jól érezhető elmozdulás sem, amely a piaci verseny erősödésével mindinkább a növekvő formai és tartalmi, információbeli igényesség terén nyilvánul meg. Egyre inkább előtérbe kerül az igényes, cégemblémával ellátott, a nyomtatóból pillanatok alatt kigördülő, jól olvasható számlák iránti igény, amelyek nemcsak a cég imidzsét erősítik, hanem a program felhasználói számára is praktikus segítséget – idő és költségmegtakarítást, valamint a kimutatások révén gyors üzleti áttekintést – jelentenek.” – mondta Bódog Norbert, a Revolution Software ügyvezető igazgatója a megújult számlázó szoftver-család piaci bejelentése kapcsán. Ezen tényezők figyelembe vételével került kifejlesztésre a Revolution számlázó programok negyedik generációja is, amely a még gyorsabb számlázás és bizonylat-kiállítás, a számos új kényelmi funkció, a még áttekinthetőbb programfelület, valamint a felsőkategóriás számlázó programokba épített komplett kereskedelmi folyamat-kezelés révén nagy előrelépést tartogat a kisvállalkozások számára.

A Revolution Software a negyedik generációs számlázó programjainak piaci megjelenésétől a meglévő felhasználók programfrissítésein (upgrade) túl a cég számlázó szoftver-eladásaink 20%-os növekedését várja. Ezzel elsősorban a számítógéppel rendelkező, de ügyviteli programot még nem használó kisvállalkozások lassú, de jól érzékelhető informatikai fejlődését prognosztizálja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés