Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

Dataphone 1514

GTS-Datanet: új szereplő a lakossági hangszolgáltatások piacán.

A GTS-Datanet, Magyarország egyik vezető távközlési és Internet-szolgáltató vállalata Dataphone 1514 termékével belép a közvetítőválasztáson alapuló lakossági hangszolgáltatások piacára. A Dataphone 1514 legfőbb vonzereje, hogy legnagyobb versenytársaknál tíz százalékkal olcsóbb percdíjakat garantál csúcsidőben helyi hívásoknál, a számlázás másodperc alapon történik, és kapcsolási díjat sem kell fizetni. További előny, hogy a Dataphone 1514 használata nem zárja ki más telefonszolgáltató hasonló termékének igénybe vételét.

A Dataphone 1514-et a cég 2005 áprilisában kísérleti jelleggel hatezer ADSL előfizető lakásába kötötte be, és a kedvező tapasztalatok alapján döntött úgy, hogy 2005 júniusában reklámkampány kíséretében vezeti be a piacra. A szolgáltatás jelenleg a GTS-Datanet azon egyéni ügyfelei számára érhető el, akik a Magyar Telekom területein fizetnek elő ADSL szolgáltatásra, de a cég tervezi, hogy a Dataphone 1514 még az idén más területeken is elérhetővé teszi, valamint fontolóra veszi a termék önálló, ADSL-től független értékesítését is.

„A GTS-Datanet 2004 májusa óta kínál közvetítőválasztáson alapuló hangszolgáltatást Dataphone Pulzus néven, amit elsősorban üzleti előfizetőink vettek igénybe.” – mondta el Szathmári Géza, a GTS-Datanet vezérigazgatója. „A lakossági piacra való belépés stratégiai megfontolás eredménye: jelenleg cégünk az egyetlen alternatív szolgáltató a magyar piacon, amely teljes szolgáltatási portfolióval rendelkezik.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés