Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP a Microsoft legnagyobb Nagyvállalati Értékesítő Partnere Magyarországon

Laptop

A HP a Microsoft legnagyobb Nagyvállalati Értékesítő Partnere Magyarországon

A Microsoft Nagyvállalati Értékesítő Partner Díját (Top selling Enterprise partner) a HP Magyarország kapta.

Steve Ballmer, a Microsoft elnök-vezérigazgatója budapesti látogatásának elő állomásaként díjakat adott át a vállalat legfontosabb üzleti partnereinek. A Microsoft Nagyvállalati Értékesítő Partner Díját (Top selling Enterprise partner) a HP Magyarország kapta, a díjat Dr. Beck György vezérigazgató és Szalay Imre vezérigazgató-helyettes vették át. A díj átadásánál jelen volt Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója is.

A HP és a Microsoft stratégiai partneri kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza, amely közös fejlesztésekben, technológiai együttműködésben és közös üzleti projektekben nyilvánul meg. A két cég Magyarországon is kiemelt partneri kapcsolatokat ápol, együttműködésük kölcsönös előnyökkel jár és hozzáadott értéket teremt mindkét cég, valamint üzleti partnereik számára.

A HP GOLD vizsgázott partner mérnökökkel mind a Microsoft infrastruktúra, mind a .NET alkalmazások terén a HP élen jár az új technológiák bevezetésében. A vállalat teljes körű Microsoft megoldást kínál a licenctől kezdve a szoftver támogatásig.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés