Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung újdonság dömping

Laptop

Samsung újdonság dömping

A Samsung Londonban, a világhírű British Múzeum falai között mutatta be legújabb termékeit.

Könnyedén megragadható a pillanat a Samsung legújabb, Londonban bemutatott mobiltelefonjaival, és az 5,25 megapixeles DuoCam-mel, mely videokamera és a fényképezőgép egyben.

A képeknek ideális megjelenítést biztosítanak a világ legnagyobb PDP és LCD televízió készülékei, melyekben egyesül a pengeéles és magas felbontású kép a könnyű, ultra-vékony kivitelezéssel.

A Samsung gyártja a világ legfejlettebb és legnagyobb tárolási kapacitású flash memória kártyáit, valamint az iparág legnagyobb sűrűségű SDRAM-jait.

A vállalat kifejlesztette a világ leggyorsabb adatfeldolgozású mobil CPU és DNIe chipjeit, melyek ma már minden Samsung digitális televízió készülék alapvető alkatrészei.

A Samsung forradalmi eredményeket ért el az emberek egymás közötti kapcsolatainak megteremtése és fenntartása terén, elérhetővé téve a 3G mobil kommunikációs technológiát.

˝Újabb mérföldkőhöz érkezett a képi kommunikáció fejlődése. A jövőben nem kell többé a hangra, vagy adatokra szorítkoznunk a kommunikációnkban. Olyan, fejlett világban fogunk élni, ahol a hang, az adat és a kép együtt állnak a fogyasztók rendelkezésére. Mi, a Samsung-nál bízunk abban, hogy a jövőt közösen formálva, fogyasztóink örömmel üdvözlik az információs forradalom új fejezetének vívmányait˝ – nyilatkozta Yun Úr.

A 2004-es Global Roadshow keretén belül a házi, irodai, mobil és alkatrész technológia termékeinek széleskörű portfolióját mutatták be.

A bemutatott termékekről:
-80 colos Plazma Display Panel (PDP) és 57 colos LCD televízió – A világ legnagyobb PDP és LCD televíziói, amelyek kiváló minőségű képi élményt biztosítanak.
-1,3 megapixeles Bluetooth-os kamerás telefon (SGH-D500) – Szétcsúsztatható 1,3 megapixeles kamerás telefon több információs kapcsolattal.
-3G UMTS Mobilkészülék (SGH-Z107) – Kisméretű, elegáns és könnyű 3G UMTS mobil telefon.
-Szatelit Digitális Multimédiás (DMB) telefon (SCH-B100) – ˝swing-bar˝ típusú DMB mobiltelefon 2 megapixeles kamerával.
-Beépített memóriás Camcoder (VP-M105) – Ez a hitelkártya méretű camcoder kiválóan képes pillanatképek megörökítésére, mindemellett számos egyéb funkcióval rendelkezik, köztük digitális kamerával és MP3 lejátszóval.
-Yepp (YH-999) – Tenyérnyi mozi. A világ legkisebb, legtöbb AV-formátumot támogató, és legkönnyebben szállítható digitális multimédiás lejátszója, amely filmekkel, zenével és képekkel egyaránt szórakoztatja tulajdonosát.
-Q30 Notebook – Az egyedülálló számítógép súlya mindössze 1,8 kilogramm, magassága zárt állapotban 18,3 milliméter, 12,1 colos szuperfényes LDC képernyővel és teljes méretű klaviatúrával rendelkezik.
-SCX-4100 Nyomtató – A világ legkisebb személyi multifunkciós nyomtatója, amely otthonra és kisebb irodákba egyaránt kiváló. Az all-in-one, helytakarékos termékben egy digitális nyomtató, egy fénymásoló és egy színes scanner funkcióit egyesítették.
-8 GB-os NAND Flash Memória – Az iparág legmagasabb sűrűségű, 60 nanométeres csúcstechnológiával készülő NAND Flash memóriája, amelynek tárolási kapacitása egyetlen memóriakártyán 16 GB-ig terjed.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés