Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Creative WebCam NX Ultra kamera

Laptop

Bemutatkozott a Creative WebCam NX Ultra kamera

A Creative bejelentette a Creative WebCam NX Ultra kamerát.

A felhasználók számára élesebb képeket, jobb internetes videokommunikációt nyújtó termékben a legújabb CCD technológia került alkalmazásra, hogy 640×480-as felbontású ultratiszta mozgóképet, vagy akár 1,2 megapixel felbontású állóképeket készítsen, gazdagabb színekkel, kiváló kontraszttal, még az alacsonyabb megvilágítottságú helyeken is.

A Creative WebCam NX Ultra az internetfelhasználók igényeinek figyelembevételével készült. Tökéletes megoldás a mai modern internetes és egyéb hálózati alkalmazásokhoz, mint például az azonnali video üzenetküldés és a videokonferencia. Ahhoz, hogy kiváló eredményeket érhessen el, és kreatívan sokoldalú legyen, a digitális zoom funkció extraszéles látószöggel párosul, amely 50 százalékkal nagyobb, mint az átlagos webkameráké. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több részletet örökítsenek meg minden egyes képkockán, és hogy használhassák a fantáziájukat különleges képek készítéséhez.

˝A webkamerák piaca nagyon gyorsan nő˝ – magyarázza Geraldine Lee, a Creative webkamerák európai üzleti menedzsere. ˝Ezért a Creative folyamatosan fejleszt, hogy a felhasználók igényeit minél több téren kielégíthesse˝.

˝Különösen büszkék vagyunk a WebCam NX Ultra segítségével elérhető kiváló képminőségre, ami széles látószögével ötvözve növeli a video alapú alkalmazások hatékonyságát. Ezen előnyei mellett a széles látószög lehetővé teszi hatékony biztonságtechnikai eszközként való alkalmazását˝.

A WebCam NX Ultra mellé egy igen sokoldalú állvány jár, a korábbi WebCam modellek állványának továbbfejlesztett változata, amely lehetővé teszi a sík felületre, hagyományos monitorokra, LCD és notebook képernyőkre való rögzítést. A hang és video kommunikáció egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért egy jóminőségű, fejre rögzíthető mikrofon is tartozik a kamerához.

˝A használhatóság és funkciók csak egyes részei azon fejlesztéseknek, amelyeket ebbe a WebCam-ba beépítettünk˝ – teszi hozzá Geraldine Lee. ˝Ma a webkamera piac igen kifinomult, és felhasználóink az innováció mellett elvárják a stílusosságot is˝.

˝Szeretnénk hinni, hogy a WebCam NX Ultra jellegzetes polírozott alumínium előlapjával és kerekded vonalaival azt a arculatot adja a felhasználóknak, amire vágynak, valamint azt a technológiát, amely mind otthon, mind az irodában tökéletes˝.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés