Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az új Creative SBS350 hangszórók 2.1 csatornát nyújtanak 2.0 csatornás áron

Laptop

Az új Creative SBS350 hangszórók 2.1 csatornát nyújtanak 2.0 csatornás áron

A Creative bemutatta az SBS350 hangszórórendszert.

Ezek, a felhasználók értékkel és sokoldalúsággal szembeni elvárásainak kielégítésére tervezett hangszórók tökéletes 2.1 csatornás megoldást jelentenek azon felhasználóknak, akik alapszintű hangszórójukat szeretnék lecserélni – különösképpen azoknak, akiknek sztereó hangkártyájuk van számítógépükben.

Az SBS350 hagszórórendszerek jobb hangminőséget nyújtanak a szűk keretekkel rendelkező felhasználóknak. A mélyláda basszushangjai jól kiegészítik a két 2,5 colos szatelitsugárzó hangját, természetesebb hangzást nyújtva. Sima vonalvezetésükkel és megbízható technológiájukkal pedig az SBS350 rendszerek ötvözik a szép látványt a jó zenei hangzással.

Mágneses árnyékolásuknak köszönhetően a szatelitsugárzók akármilyen közel rakhatók PC moitorokhoz – és a PC kompatibilitás mellett fejhallgatókimenettel rendelkező hordozható eszközökhöz is csatlakoztathatóak, mint például digitális audio lejátszók, CD lejátszók, vagy kazettás magnók. A kényelemérzet növeléséhez egy vezetékes távirányító is tartozik hozzájuk, ki/be kapcsolóval és hangerőszabályzóval.

˝Ezek a hangszórók különböznek a többitől˝ – magyarázza Marcin Kindler, kelet-európai regionális igazgató. ˝Nagy, öblös hangzást biztosítanak, és bármely környezetben jól mutatnak – és mégis igen vonzó áron kaphatóak. Biztosak vagyunk benne, hogy a piac megkönnyebbüléssel fogadja a minőségi kialakítást, és az általuk nyújtott teljesítményt˝.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés