Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan védekezzünk e-mailes fenyegetések ellen?

Laptop

Hogyan védekezzünk e-mailes fenyegetések ellen?

A SonicWALL tovább bővítette Email Security termékcsaládját az Email Security for Windows Small Business Server 2008 (SES for SBS) megoldásával.

A megoldás segítséget nyújt a szervezetek számára, hogy hatékonyan védjék magukat a kéretlen levelektől, vírusoktól, adathalász és egyéb, e-mailben érkező támadásoktól. A termékek a kockázatkezelés, tartalomszűrés, szabályozás-kezelés és megfelelés funkciókat ötvözik hatékony formában. Az új megoldás nagyteljesítményű és könnyen kezelhető védelmet biztosítanak az e-mailben érkező fenyegetettségekkel szemben a kisvállalati felhasználók számára.

A SonicWALL Email Security egy antispam, antivírus, adathalász támadás elleni, valamint szabályozás- és megfelelés kezelési védelmi megoldás. Az eszközként és Windows szoftverként is elérhető szoftver a kimenő és bejövő e-mail forgalom védelmét biztosítja különböző nagyságú szervezetek számára, 25-től egészen százezer felhasználóig.

A SES for SBS-t úgy tervezték meg, hogy egyszerűsítse az e-mailes fenyegetettségek elleni védelmet azáltal, hogy közvetlenül az SBS szerverre telepíthető, így egyszerűbb maga a telepítés is, illetve alacsonyabbak a költségek is. Továbbá a SES a SonicWALL GRID Network-ön keresztül a felhasználók számára valósidejű hozzáférést is biztosít a globális antivírus és antispyware frissítésekhez, így garantálva számukra védelmet az aktuális sérülékenységekkel szemben. A SES for SBS emellett a szabályok és megfelelési előírások központi kezelését is kínálja, valamint magas szintű riportolást és menedzsmentet, mely segít az IT csoportok számára az e-mail védelmet érintő adminisztráció jelentős mértékű egyszerűsítését.

A SonicWALL GRID Network alapos és aktuális védelmet nyújt a legújabb spam támadásokkal szemben: A SonicWALL több millió felhasználóból és forrásból álló kiterjedt hálózata révén a SES for SBS-t öt percenként új frissítésekkel látja el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés