Connect with us

technokrata

Sulinet Expo a BNV-n

Laptop

Sulinet Expo a BNV-n

Sulinet Expressz Programban értékesítő cégek az INFOmarket kiállításon.

Az idei INFOmarket kiállítás egyik érdekessége és várhatóan a legnagyobb közönségérdeklődésre számot tartó része lesz a Sulinet Expressz Programban részt vevő cégek kiállítási szigete a D pavilonban. A közel 200 négyzetméternyi területen a legnevesebb számítástechnikai gyártók és forgalmazók (Hewlett Packard, Albacomp) mellett megjelennek azok a kisebb értékesítő cégek is, akik közvetlen kapcsolatban állnak a vásárlóközönséggel.

A néhány hete elindult Sulinet Expressz Program máris szép sikerekkel büszkélkedhet, a kezdeti eredmények (két hónap alatt több mint 1 milliárd Ft értékben durván 13.500 vásárlás történt – ebből több mint 3.700 esetben komplett PC-t adtak el) és a vásárlások folyamatos emelkedése garanciát nyújtanak az exponenciális növekedésre.

A fokozódó vásárlási láz és közben a vásárlók részéről megfogalmazódó kérdések indokolják, hogy a két igazán népszerű kiállítás, a BNV és az INFOmarket nagy számú közönsége számára a forgalmazó cégek koncentráltan felvonultassák a kínálatot, s ezzel egy időben szakmai ismeretterjesztő előadásokkal, tanácsadásokkal segítsék a jogosultakat eligazodni a kedvezményes vásárlás elméleti és gyakorlati tudnivalóiban. A rendezvényt színesítő népszerűsítő- és játékos programok pedig azt a célt szolgálják, hogy a családok szórakozva ismerkedhessenek az otthoni számítógép-használat, és az internetezés hasznosságával.

A 2003. szeptember 6-14-ig a D pavilonban megrendezésre kerülő eseményre Magyar Bálint oktatási miniszter előreláthatólag szeptember 10-én látogat ki.

A Hungexpo Rt. eddigi statisztikái szerint több mint 20.000 látogató kíváncsi naponta a BNV-re és társrendezvényeire, így a 9 nap alatt közel 200.000 érdeklődő tekintheti meg a Sulinet Expressz kiállítási részt is, amely a tervek szerint az őszre időzített Sulinet Roadshow egyik állomása is lesz.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu