Connect with us

Hirdetés

technokrata

LLP és Prométheus

Laptop

LLP és Prométheus

Hazánk eddigi legnagyobb Navision bevezetését az LLP Budapest végzi el a Prometheus Rt.-nél.

Az LLP Budapest Kft. nyerte azt a tendert, amelyet a fűtés- és tüzeléstechnikai berendezések üzemeltetésével foglalkozó Prometheus Rt. írt ki a közelmúltban, hazai integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére.

A Prometheus Rt. a háttérfolyamatok automatizálására budapesti központjába, valamint több vidéki kirendeltségénél és leányvállalatánál Microsoft(r) Business Solutions-Navision rendszert választott, amelyet az LLP Budapest tanácsadói vezetnek be teljeskörűen. A több tízmillió forintos nagyságrendűre tervezett projekt kivitelezésének befejezése ez év végére várható.

A hazai viszonylatban jelenleg a legösszetettebbnek számító Navision-megoldás bevezetésében az LLP Budapest Kft. fővállalkozóként vesz részt, és várhatóan 20 helyszínen, több mint 70 felhasználó számára teszi majd lehetővé a rendszerhez való hozzáférést. A projekt keretein belül nemcsak szoftverberuházásra, hanem a hardverpark bővítésére, virtuális magánhálózat és belső hálózati infrastruktúra, valamint központosított szerverkapcsolat kiépítésére is sor kerül. Ez utóbbi feladatokra az LLP professzionális alvállalkozók munkáját is igénybe veszi.

A beruházás-előkészítő munkák a napokban kezdődnek, és a tervek szerint jövő év januárjában már mindegyik telephely a központban elhelyezett szerveren keresztül használja az új rendszert a napi ügyviteli munkák elvégzésére, illetve a jelentések elkészítésére. A szoftverbevezetés érinti a távhőszolgáltatás-számlázás, a projektkövetés- és számlázás, valamint a vállalatirányítási rendszer és más informatikai megoldások közötti integráció megvalósítását is.

A rendszer magvát az anyavállalat által biztosított alaprendszer (core system) legújabb verziója képezi, amely a vállalati szinten szabályozott folyamatok Navision-beli megvalósítását és a jelentések alapadatait szolgáltatja. Az LLP Budapest feladata az alaprendszer lokalizálása, valamint a magyarországi törvényi előírásoknak és a Prometheus Rt. követelményeinek egyaránt megfelelő ügyviteli rendszer kialakítása, tesztelése, a végfelhasználók oktatása, az éles indulás támogatása, illetve a későbbiek folyamán a forródrótos segítségnyújtás lesz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés