Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Huawei Technologies elfoglalja helyét a magyar piacon telekommunikációs rendszereivel, eszközeivel

Laptop

A Huawei Technologies elfoglalja helyét a magyar piacon telekommunikációs rendszereivel, eszközeivel

Startol az üzlet Kelet-Európában – az RRC Hungary az első magyarországi disztributor.

A Huawei Technologies, a világ egyik legjelentősebb gyártója a telekommunikációs rendszerek, eszközök és az integrált hálózati megoldások területén, és az RRC Hungary, a telekommunikációs és mobil eszközökre szakosodott, moszkvai székhelyű pán-európai disztribútor magyarországi irodája Magyarországon elsőként disztribúciós megállapodást írtak alá – jelentették be a két vállalat képviselői pénteki közös sajtótájékoztatójukon. A Huawei-RRC megállapodás alapján az RRC disztribúciós jogokat szerzett a Huawei Quidway névvel jegyzett adatátviteli eszközeinek magyarországi forgalmazására.

A Huawei Technologies 1996 óta aktív résztvevője a FÁK piacnak, és a legutóbbi vállalati döntés értelmében közép-európai térségben is szerepet kíván vállalni. Mivel a Huaweinek még nincs Magyarországon képviselete, itt az RRC Hungary-nek kell biztosítania mind a technikai, mind a teljes kereskedelmi hátteret a Huawei termékek forgalmazásához.

Az RRC disztribúcióban a Huawei a Quidway márkanév alatt jegyzett adatátviteli eszközcsoportot (routereket, LAN kapcsolóeszközöket és access szervereket) értékesíti a magyar piacon. A Huawei kereskedelmi politikájának megfelelően termékeit csak az általa hivatalosan felhatalmazott partnerek értékesíthetik a térségben. Az RRC-vel történt szerződéskötés az első lépés e filozófia magyarországi megvalósításában. Így a Huaweinek – a Nyugat-Európai modellnek is megfelelő – jól átlátható szabályozott kereskedelmi csatornája épülhet ki Magyarországon is.

Az elkövetkező években a Huawei Technologies évről évre növekvő magyarországi bevételekkel számol. Középtávon a Huawei 2005-re a magyarországi adatátviteli termékek piacának legalább 20%-át kívánja termékeivel meghódítani.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés