Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftverfejlesztési pályázat 5 millió forintért

Laptop

Szoftverfejlesztési pályázat 5 millió forintért

Az UHU-Linux Csapat pályázatot hirdet ˝Az UHU-Linux disztribúció továbbfejlesztésének és népszerűsítésének támogatása˝ címen.

A nyílt forráskódú fejlesztések általában nonprofit jelleggel működnek, egyéni kreativitások összeadásából, lelkesedésből. A hatékonyság ugrásszerű megnöveléséhez koncentrálni kell az erőforrásokat.

Az UHU-Linux Kft. az általa összefogott fejlesztések mellett figyelmet fordít a fentiekben megfogalmazott célokkal nem szükségszerűen egybeeső, ugyanakkor a fejlesztői, illetve alkalmazási szempontokat figyelembe vevő, társadalmilag hasznos fejlesztések támogatására is. A társaság közvetlenül koordinált saját fejlesztő csapata mellett támogatást kíván nyújtani olyan, nem a Kft-hez tartozó fejlesztői csoportok számára is, amelyek a magyarországi egyéni Linux használat elterjedése érdekében, vagy éppen egy más nagyságrendű felhasználói hozzáférést elősegítő fejlesztésen dolgoznak.

A pályázaton részt vehet minden természetes és jogi személy. A pályázaton nyertes programot a támogatási szerződés aláírását követő 6 hónapon belül kell megvalósítani. A támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás. Az elnyert támogatást ösztöndíj, készpénz vagy egyéb IT eszközök formájában nyújtja a társaság.

A beérkező pályázatok közül előnyt élvez azon pályázat: melyet több személyből alakult fejlesztőcsoport nyújt be, és amelynek témája újszerű és magas fokú a kidolgozottsága.

A pályázatot magyar nyelven, kizárólag a pályázati útmutatóban közölteknek megfelelően kitöltött adatlapon és az egyéb előírt dokumentumok csatolásával lehet benyújtani. Az adatlap sem tartalmában, sem alakjában nem változtatható meg.

A pályázati adatlapot és a csatolt dokumentumokat elektronikus rtf formátumban kell benyújtani a palyazat@uhulinux.hu e-mail címen.

A bíráló bizottság tagjai: hazai, elismert szakemberek.
A pályázatok beküldésének határideje: 2002. november 25.
A pályázat eredményhirdetése: 2002. december 6.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés