Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pehelykönnyű projectorok az NEC-től

Laptop

Pehelykönnyű projectorok az NEC-től

Bemutatót tartani főképp akkor nem könnyű, ha több embernek kell elmagyaráznunk valamit és a kijelző szerepét csak egy laptop LCD-je tölti be. Ilyen esetekben projectorokat alkalmazhatunk, melyek segítségünkre lehetnek a látvány megjelenítésében.

Amennyiben bemutatónk csak a főnököt érdekli nem feltétlenül szükséges egy konferencia terem falát vetítővászonként alkalmaznunk. Nagyobb csoport esetén azonban speciális kivetítők (projectorok) használatával érhetjük el a legjobb, bár talán nem a legolcsóbb eredményt.

Az NEC két új kivetítője, az LT75z és az LT150z, a Go! sorozat tagjai közé tartozik, a zoom és a fókusz kézzel állítható rajtuk. A kis készülékek különlegessége, hogy a bemutatót előre felvehetjük CompactFlash kártyára, így nem kell minden előadásra cipelnünk a számítógépet, elég csak a memóriakártyát beilleszteni az erre kialakított foglalatba.

A berendezések tömege 3,3 font (körülbelül 1,5 kg), ezért illik rájuk a pehelykönnyű jelző. Az LT75z SVGA (800×600), az LT150z pedig XGA (1024×768) felbontást nyújt, ami általában elegendő prezentációk tartásához. Mindkét készülék 1000 ANSI lumen teljesítményű, valamint 700:1 kontraszt aránnyal rendelkezik.

Az LT75z és az LT150z már kapható, becsült utcai áruk 2335 valamint 3325 dollár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés