Connect with us

Hirdetés

technokrata

COMDEX újdonságok I.

Laptop

COMDEX újdonságok I.

Íme itt az első adagnyi újdonság a COMDEX-ről: többek között a Sony-tól vagy a Maxtortól. Ígérjük, a héten nem lesz hiány a hasonló izgalmas bejelentésekből.

A Sony, amellett, hogy bemutatta kombinált DVD+RW/CD-RW meghajtóját, egy (azaz inkább három) igazi érdekességgel is előrukkolt: bemutatott három Net MD Walkman Recorder-t, amely a MiniDisc médiumot használja adattárolónak, ugyanakkor gyorsabb és jobb mint elődei.

Mindhárom változat márciustól lesz megvásárolható. A Net MD Walkman Recorder MZ-505 ára 200 dollár lesz, a távirányítóval és hozzá való akkumulátorral ellátott MZ-707 250 dollárba kerül majd, míg a legdrágább, csupán 85 grammos MZ-N1 350 dollárért lesz megvásárolható.

Szintén a Sony terméke az 5 megapixeles DSC-F707 digitális fényképezőgép, amely már megvásárolható 1000 dolláros áron.

A Maxtor eközben más területen szorgoskodik: bemutatta az új 80 GB-os Personal Storage 300 DV-t, amely külső merevlemezként szolgál digitális fényképezőgépekhez és MP3-lejátszókhoz. Az IEEE 1394 interfésszel felszerelt meghajtó ára 349 dollár lesz.

Újdonságok még: a Serious Magic bemutatta új videoszerkesztő szoftverét, a Synaptics pedig új, cPad elnevezésű, notebookokhoz készült touchpad-jét tárta a nyilvánosság színe elé.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés