Connect with us

Hirdetés

technokrata

DVD-meghajtók a COMDEX-en

Laptop

DVD-meghajtók a COMDEX-en

A COMDEX-en került bemutatásra több új DVD+RW meghajtó és más érdekességek.

Új és régi DVD meghajtók bukkannak fel a kiállításon, csak úgy magukban, vagy éppen egy bejelentés keretében, amely tudatja a világgal, hogy az adott drive-ot rövidesen melyik PC összeállításban láthatja viszont a nagyközönség.

Itt van mindjárt a Hewlett-Packard, akinek HP dvd100i nevű DVD+RW meghajtóját az otthoni termékvonalhoz tartozó Pavilion 9995 PC-ben vásárolhatjuk majd meg, november 18-tól. Persze akinek már van gépe, megvásárolhatja külön is a meghajtót, illetve a HP, egy, a vásárló által kívánt konfiguráció részeként is rendelkezésre bocsátja.

A Sony eközben főleg kombinált DVD+RW/CD-RW meghajtójával büszkélkedik. A DRU110A/C1 4.7 GB-os DVD+RW lemezek írására lesz képes. A meghajtó 600 dollártól lesz kapható, még ebben a hónapban, a hozzá való lemezek ára 16 dollár körül lesz.

A Sony szintén itt mutatja be új Vaio MX PC-jét, amely tv és FM tunerrel van felszerelve, digitális video felvételére kivállóan alkalmas. A felvett szerkesztett film arhiválásáról egy DVD/CD lejátszó és felvevő gondoskodik. A konfiguráció rövidesen kapható lesz, 2800 dollárért.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés