Connect with us

technokrata

Megjelent a Microsoft Jet Engine 4.0 SP7 béta az Office 2003-hoz

Laptop

Megjelent a Microsoft Jet Engine 4.0 SP7 béta az Office 2003-hoz

Az adatbázis-végrehajtó hetedik javítása elsősorban az Access adatbázis-kezelő végrehajtó motorjának biztonsági hibáját javítja.

Megjelent és letölthető a Microsoft Jet 4.0 hetedik javításának (SP7) bétaverziója az Office 2003-at futtató Windows 2000 és XP operációs rendszerekhez.

A javítócsomag telepítése után az úgynevezett ˝sandbox mode˝ engedélyezésével lehetővé válik a nem biztonságos kifejezések blokkolása, miközben az Access 2003 minden funkciója működőképes marad.

Az Access 2003 a Microsoft Jet Expression Service-t használja, hogy kifejezéseket futtasson a különböző űrlapokon, riportokon, lekérdezéséken és hasonló helyeken. E kifejezések némelyike nem biztonságos, ugyanis jogosulatlan hozzáférést tesz lehetővé rossz szándékú felhasználók részére a számítógép erőforrásaihoz.

A Microsoft Jet Engine 4.0 SP7 ezen kívül az SP6 tavaly májusi megjelenése óta talált valamennyi hiba javítását is tartalmazza.

A javítás végleges verziója elérhető lesz a Windows Update-en, és része lesz a jövőbeni Windows javítócsomagoknak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin