Connect with us

technokrata

A Novell bejelentette hozzáférés-kezelési megoldásának új verzióját

Laptop

A Novell bejelentette hozzáférés-kezelési megoldásának új verzióját

A Novell Access Manager 3.1 használatával az informatikai biztonságért felelős szakértők a Windows címtárban korábban nem szereplő felhasználóknak, partnereknek és szervezeteknek is biztosíthatnak egypontos bejelentkezéssel elérhető hozzáférést a Microsoft Web-alapú termékeihez, például a Microsoft Office SharePoint portálokhoz.

A termék új verziója támogatja a webszolgáltatás-összevonást (WS-Federation), egy olyan egypontos bejelentkezési módszert, amelynek köszönhetően a Novell Access Manager az iparág legteljesebb webes hozzáférés-kezelési szolgáltatását kínálja.

A számos különböző platformot és címtárszolgáltatást használó szervezetek az Access Manager 3.1 használatával jelentős költséget és időt takaríthatnak meg, mivel a megbízhatónak minősített felhasználók biztonságos hitelesítést és hozzáférést nyernek a portálokhoz, a Web-alapú tartalomhoz és vállalati alkalmazásokhoz. Az informatikai részleg pedig meg tudja valósítani az eddig nagy munkát igénylő központosított, házirendalapú felügyeletet a hitelesítési és hozzáférési jogosultságok esetében.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin