Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Novell bejelentette hozzáférés-kezelési megoldásának új verzióját

Laptop

A Novell bejelentette hozzáférés-kezelési megoldásának új verzióját

A Novell Access Manager 3.1 használatával az informatikai biztonságért felelős szakértők a Windows címtárban korábban nem szereplő felhasználóknak, partnereknek és szervezeteknek is biztosíthatnak egypontos bejelentkezéssel elérhető hozzáférést a Microsoft Web-alapú termékeihez, például a Microsoft Office SharePoint portálokhoz.

A termék új verziója támogatja a webszolgáltatás-összevonást (WS-Federation), egy olyan egypontos bejelentkezési módszert, amelynek köszönhetően a Novell Access Manager az iparág legteljesebb webes hozzáférés-kezelési szolgáltatását kínálja.

A számos különböző platformot és címtárszolgáltatást használó szervezetek az Access Manager 3.1 használatával jelentős költséget és időt takaríthatnak meg, mivel a megbízhatónak minősített felhasználók biztonságos hitelesítést és hozzáférést nyernek a portálokhoz, a Web-alapú tartalomhoz és vállalati alkalmazásokhoz. Az informatikai részleg pedig meg tudja valósítani az eddig nagy munkát igénylő központosított, házirendalapú felügyeletet a hitelesítési és hozzáférési jogosultságok esetében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés